IMAGINI INFIORATOARE. A ramas MUTILATA pe viata dupa ce a fost impuscata in fata

Ayaan este o tanara din Somalia, in varsta de 27 de ani. Cand avea doar doi ani, un glonte i-a strapuns fata in timpul unor schimburi de focuri dintre insurgenti si armata.

In 1988, in Somalia a izbucnit un razboi civil intre insurgenti si putere. Schimburile de focuri erau la ordinea zilei si multi civili, copii, femei, oameni nevinovati au cazut prada acestui razboi sangeros dintre putere si opozitie. Ayaan este una dintre victime.

A ramas mutilata pe viata, desfigurata de un glonte care i-a strapuns fata pe cand avea doar doi ani. Visul ei era sa aiba sansa unei operatii care sa ii refaca chipul. Se ingrozeste ori de cate ori se uita in oglinda. O organizatie condusa de fostul ministru de externe al Somaliei a organizat o campanie prin care sa stranga fonduri pentru ca tanara sa poata fi operata in strainatate.

Clipul de mai jos este realizat in 2009, pe cand Ayaan Mohamed avea 22 de ani. Dupa atatia ani de asteptare, norocul i-a suras! Ayaan a fost programata pentru operatia de reconstructie faciala pe 22 februarie 2014, la o clinica din Australia.

Medicii care o vor opera au donat o parte din suma necesara interventiei, dar si costurile post-operatorii. Restul sumei a fost stransa din donatiile oamenilor de buna credinta care au vrut sa o ajute sa aiba o viata normala. Sa-i uram succes lui Ayaan Mohamed!

Va avertizam ca imaginile de mai jos sunt socante si pot avea un impact emotional asupra privitorilor! 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate