Imagini in premiera cu locuinta actorului principal din serialul de la Kanal D, „Povestea noastra”. Burak Deniz locuieste intr-o casa de vis

Iata, in exclusivitate, fotografii de colectie cu vila lui Burak Deniz, actorul care il interpreteaza pe Baris, din serialul de la Kanal D.

Cand vine vorba despre locuintele vedetelor internationale, luxul este atributul care defineste fastuoasele vile in care acestia isi petrec orele de relaxare, atunci cand nu se afla pe platourile de filmare, in vacante sau la evenimente mondene.

Iata, in exclusivitate, fotografii de colectie cu vila lui Burak Deniz, actorul care il interpreteaza pe Baris, din serialul de la Kanal D, “Povestea noastra”.

Avem imagini in premiera cu una dintre cele mai extravagante vile din Istanbul, un domeniu care se intinde pe cateva sute de metri patrati, cu gradini impresionante care aduc aminte de celebrele gradini de la Palatul Versailles.

Va prezentam, in detaliu, casa chipesului actor, o adevarata fortareata tehnologizata pana la cele mai mici detalii. Aceasta se intinde pe o suprafata de cateva sute de metri patrati, fiind doata cu un living generos, sala de cinema, vinoteca, dormitoare spatioase, dar si bai unde luxul este la el acasa. Decoratiunile alese cu gust, zecile de metri de marmura si peretii din sticla fac din aceasta casa un adevarat “tezaur”, fiecare obiect purtand numele unui brand celebru.

O casa mai ceva ca in filme, asa s-ar defini vila lui Burak Deniz. Totul este gandit ca la carte, facand cinste arhitecturii moderne si designului interior.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate