Imagini in exclusivitate cu fratii Camataru! Filmul complet al actiunii oamenilor legii pentru capturarea celebrilor interlopi, astazi, in premiera, la “Sabbagh in actiune”, de la 21.30, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:48

Astazi, incepand cu ora 21:30, la “Sabbagh in actiune” veti putea viziona imagini in premiera cu doi dintre interlopii celebri ai Romaniei!

Christian Sabbagh, impreuna cu echipa emisiunii, va prezinta in aceasta editie filmul complet al actiunii procurorilor DIICOT pentru capturarea fratilor Camataru!

Imaginile pe care le veti vedea au fost probe intr-unul dintre cele mai grele dosare instrumentate de procurorii DIICOT, pentru ca, dupa cum veti observa, gruparea Camatarilor are relatii la cel mai inalt nivel,  oameni care-i informeaza despre toate miscarile anchetatorilor.

Asadar, nu ratati un material halucinant despre barbatii de care se tem toti infractorii si despre cum i-au gasit oamenii legii pe acestia, sambata, de la 21:30, in emisiunea “Sabbagh in actiune”, la Kanal D!

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies