Imagini cum rar ti-e dat sa vezi! Putea sa fie incendiul cat de mare, ca pompierii s-au impiedicat de-un stalp si nici ca si-au mai putut continua drumul!

,

Cine-a pus stalpul in drum a fost om nebun!” Vechea zicala, usor adaptata, e drept, se potriveste de minune situatiei tragicomice petrecuta in Timisoara.

Pompierii au fost cat pe ce sa nu poata ajunge la o interventie de urgenta chiar in piata din centrul orasului, din cauza mai multor piloni de beton ce restrictionau accesul masinilor in zona.

Astfel de imagini rar ti-e dat sa vezi! Putea sa fie incendiul cat de mare, ca pompierii s-au impiedicat de-un stalp si nici ca si-au mai putut continua drumul!

Timpul ii presa, asa ca pompierii s-au apucat sa faca singurul lucru posibil: sa scoata stalpul. Operatiunea a avut succes pana la urma, dar o intrebare fireasca macina pe toata lumea- cine-a pus stalpul in drum?

Pilonii din beton au fost montati de curand in tot centrul istoric al Timisoarei. Piata Unirii a fost, practic, delimitata integral. Autoritatile au devenit brusc foarte nervoase cand au vazut camerele de filmat.

Dupa zeci de minute si eforturi considerabile din partea salvatorilor, masina pompierilor a reusit sa treaca de baraj.
Insa a ajuns la interventie abia la jumatate de ora dupa primirea apelului. Pana la urma, alarma s-a dovedit a fi falsa, altfel pompierii n-ar fi avut ce sa mai faca decat sa curete scrumul.

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Măsuri radicale impuse de Bruxelles: Belgia se întoarce în carantină până în decembrie

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies