Ileana, sora lui Culiță Sterp, a făcut anunțul despre familia ei! Ce decizie a luat împreuna cu soțul ei

,

Ileana Sterp, sora lui Culiță, se pregăteste de schimbări majore în ce privește familia ei.


In articol:

După botezul de pomină organizat de Culita Sterp, nașii micuțului, Ileana Sterp împreună cu soțul ei, Daniel Aloman sunt și ei pe cale să facă schimbări majore în viață lor.

Cei doi, împreună cu fiica lor, Carla, acum în vârstă de 6 luni, se vor muta la bloc, în curând. Ileana supraveghează lucrările de la apartament și chiar a făcut câteva filmări din complexul unde vor locui. Cei doi stăteau până acum la vila unde și-au dezvoltat și un business în aceasta direcție, multe camere fiind de inchirat pentru turiști. 

Ileana, sora lui Culita Sterp, l-a facut sa planga

Cum l-a facut Ileana pe Culita Sterp sa planga

[Sursa foto: Captura Instagram]

Citeste si: Beni, fiul adoptat de familia Sterp, celebru peste noapte! Gestul uluitor facut de Culita pentru el la botezul fiului sau

Ileana Sterp si sotul ei se muta intr-o noua locuinta

Însă, a venit momentul că cei doi să aibă propriul apartament, iar Ileana împreună cu soacra ei și fetiță au fost să supravegheze lucrările. De fapt, nu mai e mult până când cei doi se vor muta în noua locuință deoarece au mai rămas foarte puține lucruri de făcut. Ileana chiar a dezvăluit că: "Noi am venit la noua noastră locuință să facem curățenie. Sunt cu soacra mea, cu doamna car ene ajuta pe noi la curățenie, cu Carla, bineînțeles. Să curățam geamurile, e foarte multa treaba de făcut aici."

Săptămână trecuta, Ileana împreună cu soțul ei, Daniel Aloman, au fost nașii de botez ai fiului lui Culita Sterp. Eleganți și foarte discreți, cei doi soți au fost alaturi de țoață familia într-un moment atât de important.

Se știe că legătură dintre Culita și sora lui, Ileana este una speciala, acest lucru fiind mărturisit chiar de sora lui de ziua cântărețului pe care chiar l-a făcut să plângă.

Ileana Sterp l-a facut pe fratele ei, Culita, sa planga de ziua lui

E minunat să ai frați, dar e și mai minunat să-l ai pe Culita Sterp ca frate. Te iubește atâta lume și știi de ce? Pentru bunătatea și simplitatea ta pe care nu le-am mai întâlnit la nimeni. Nu e o laudă, însă vreau să spun comunității mele că noi cei trei frați ai lui Culiță, eu, Geta și Iancu am avut multe nevoi ca frați mai mici, iar el mereu când pleca la cântat ne spunea “orice aveți nevoie, să-mi spuneți”.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Irisha l-a dat de gol pe Jador. De ce nu a venit la botezul fiului lui Culiță Sterp: "L-am sunat și i-am zis că poate să vină cu noi!" Ce raspuns i-a dat cantaretul

Explicațiile Prințului Charles după acuzațiile de corupție: Anunțul făcut de biroul moştenitorului tronului britanic

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, declarații surprinzătoare cu doar câteva zile înainte de nuntă! Iată ce a mărturisit celebra actriță care se pregătește intens pentru...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies