Ileana Ciuculete, condusa pe ultimul drum de colegii sai de breasla si de rudele sfasite de durere! Iata ce declaratii au facut cei mai apropiati prieteni ai artistei in cele mai cutremuratoare momente

Clipe dramatice la inmormantarea Ilenei Ciuculete.

Pe muzica de fanfara si printr-o ploaie de petale de trandafiri, sicriul Ilenei Ciuculete a fost scos din biserica si purtat pe umeri printre sutele de oameni veniti sa isi ia ramas bun de la cea care a fost una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara.

Cortegiul a pornit spre cimitir, iar mama cantaretei a mers cu ultimele puteri pana la masina mortuara si isi striga necazul. Apropape de sicriu a stat permanent si sotul artistei, Cornel Gales, rapus de durere, care avea chipul impetrit de suferinta si privirea pierduta.

Cortegiul a fost intampinat la cimitir de o mare de oameni, care o asteptau tacuti. Toti colegii de breasla ai artistei erau profund indurerati si fiecare dintre ei si-au exprimat regretele fata de disparitia acesteia, insa de departe cel ami dificil moment a fost cel in care sicriul Ilenei a fost introdul in cavou. Iata ce declaratii au facut prietenii artistei:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate