Il vedea mereu pe acest batran impingand toata ziua un carut mare, desi abia se mai tinea pe picioare. I s-a parut ciudat, asa ca intr-o zi a mers la el si l-a intrebat: "Tataie, cauti ceva?" Raspunsul batranelului i-a umplut fata de lacrimi!

Cazul de mai jos a devenit viral pe internet si a impresionat zeci de mii de oameni din intreaga lume.

Totul a inceput dupa ce un tanar din Chicago, pe nume Joel Cervantes Macias, a postat fotografia alaturata pe contul lui de Facebook. El il vedea in fiecare dimineata pe acest batran impingand un carucior pe strazi, desi era garbov, si nu intelegea de ce nu sta acasa sa se odihneasca.

Asa ca, intr-o zi, a mers la el si l-a intrebat acest lucru. A aflat o poveste care i-a smuls mai multe lacrimi. Batranul, pe nume Fidencio Sanchez, avea 89 de ani si, recent, traise o mare drama dupa ce fiica lui s-a stins din viata.

In plus sotia lui se imbolnavise, iar efortul financiar pentru a-i asigura tratamentul necesar era unul care ii depasea veniturile. Asa ca batranelul a decis sa umble pe strazi toata ziua cu acel carucior incercand sa vanda inghetata.

Voia astfel sa stranga bani pentru a-si putea plati facturile si pentru a plati medicamentele partenerei de viata. "Nu vreau sa cersesc, vreau sa obtin acesti bani intr-un mod cinstit. O iubesc pe sotia mea, este singurul lucru care mi-a mai ramas; nu vreau sa o pierd! Sunt in stare sa fac orice pentru ea", i-a marturisit bunicutul.

Impresionat de drama lui, tanarul i-a facut cunoscut cazul pe internet si a initiat o campanie de donatii. In scurt timp, in conturile batranului s-au strans nu mai putin de 350.000 de dolari. Internetul chiar poate face minuni!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate