Il mai stii pe Bolo Yeung, chinezul plin de muschi care juca in filme cu Bruce Lee si Van Damme? Uite cum arata acum, la 71 de ani

Bolo Yeung a devenit celebru datorita rolurilor negative din productii celebre, ca "Intrarea dragonului" sau "Sport sangeros".

Numele sau este Yang Sze si s-a nascut in provincia chineza Guangzhou, in 1946. Acolo a inceput sa studieze artele martiale, la doar 10 ani, sub indrumarea unor maestrii kung-fu. 

 

Ulterior, in adolescenta, a devenit pasionat de culturism, castigand 10 ani al rand titlul suprem al acestui sport in Hong Kong. Datorita fizicului sau impozant, a fost ales sa interpreteze mai multe roluri negatie in productii chinezesti, la inceputul anilor '70.

 

Bolo Yeung alaturi de Jean Claude van Damme, in 2011

 

In ultimii 20 de ani, Bolo Yeung a aparut in doar doua productii cinematografice. Dupa 37 de ani pe care si i-a dedicat cinematografiei, Bolo Yeung s-a retras in Los Angeles alaturi de familia sa si de cei trei copii, Danny, David si Debbra, insa nu a renuntat la pasiunea sa pentru arte martiale, iar de cateva ori pe saptamani merge la sala pentru antrenamente.

 

Urmareste mai jos un colaj foto al transformarii lui Bolo Yeung de la varsta de 24 de ani si pana in prezent:


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate