Il durea capul de cateva zile si a mers la doctor pentru un consult. Cand si-au dat seama ce are in cap, sub craniu, au lasat balta tot spitalul si l-au bagat in operatie: "O sa mori intr-o jumatate de ora!"

Dupa ce a indurat o durere de cap ingrozitoare timp de cateva zile, Luis Ortiz, un tanar de 26 de ani a mers de urgenta la spital, ingrozit de gandul ca ar putea suferi de ceva foarte grav, din moment ce durerea nu trecea cu niciun tratament obisnuit.

Vestea primita de la medici a fost cu adevarat socanta: "O sa mori intr-o jumatate de ora!" Durerea intensa era provocata de o vietate care traia in creierul sau.

Doctorii au lasat balta toate celelalte cazuri din spital pentru a-i efectua o interventie chirurgicala contra-cronometru pe creier!
Parazitul era o tenie, din familia viermilor lati. Acesta ii obturase alimentarea cu sange oxigenat a creierului, insa Ortiz a supravietuit suficient pentru ca doctorii sa isi faca treaba.

O tenie.

Experienta prin care a trecut, demna de filmele cu extraterestri, o sa ii provoace cosmaruri pentru multa vreme, insa doctorii spun ca se va recupera repede si nu va ramane cu sechele.

Larva de tenie crestea in creierul barbatului de aproximativ 4 ani dupa ce acesta a mancat carne de porc contaminata, ce nu a fost gatita suficient.

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate