Iata reteta pentru cel mai bun salam de casa pe trebuie sa-l prepari de sarbatori

,

Aceasta este o reteta extraordinara de salam de casa, care merita preparata de sarbatorile de iarna.

La acest salam de calitate, repet cu gust deosebit, este nevoie de prad, preparat cu o zi inainte. Apoi 4 kg de carne de porc, curatata de grasimi si pielite, se taie fasii sau cubulete de 40-50 g.

 

Se presara carnea cu un amestec de sare si silitra: 20 g sare si 1 g silitra la fiecare kg de carne. Se amesteca bine carnea cu sare pana suntem siguri ca amestecul a ajuns pe fiecare bucatica de carne.

 

Dupa aceea, carnea se aseaza foarte indesat intr-un vas de lemn, in asa fel incat sa nu ramana goluri si suprafata sa aiba cat mai putin contact cu aerul.

 

Se lasa asa 3 zile, intr-o incapere de 8-10 grade C.

 

Citeste mai multe pe kfetele.ro!

 

Citește-ne pe

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Gabriel Zetea îl CONTRAZICE pe Cîțu pe tema taxei de solidaritate: NU se va aplica peste noapte. E nevoie de solidaritate

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies