Iata cu cine poti avea o relatie si cu cine sa nu-ti pierzi timpul, in functie de zodie!

Vrei sa stii catre ce nativ sa-ti indrepti atentia pentru o relatie de cursa lunga? Sau, din contra, iti doresti sa te distrezi cu cineva care nu-si doreste ceva serios? Iata ce spun astrele.

Berbec - Daca esti nascuta in zodia Berbec si-ti doresti o relatie serioasa, indreapta-ti atentia catre un nativ nascut in zodia Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator sau Pesti. Nu-ti pierde timpul cu  un Taur, Rac sau Scorpion. Pentru o aventura, ai nevoie de un Berbec, Fecioara, Balanta sau Capricorn.

Taur - In cazul in care esti in cautarea unei relatii de cursa lunga, ai nevoie de un partener nascut in zodia Rac, Balanta, Capricorn sau Pesti. Nu-ti pierde timpul cu un nativ nascut in zodia Gemeni, Leu, Fecioara sau Sagetator. Daca vrei o aventura, ai nevoie de un Berbec, Taur, Scorpion sau Varsator.

Gemeni - Poti face casa buna cu un Berbec, Leu, Balanta, Sagetator sau Varsator. Nu-ti pierde timpul cu Taurii, Racii, Capricornii sau cu Pestii. Distreaza-te cu un Geaman, cu o Fecioara sau un Scorpion.

Rac - Daca vrei sa ai parte de o relatie de lunga durata, faci casa buna cu Taurii, Fecioarele, Racii sau Pestii. Nu-ti pierde timpul cu Berbecii, Gemenii, Fecioarele, Sagetatorii sau cu Varsatorii.

Leu - Poti face casa buna cu un nativ nascut in zodia Berbec, Gemeni, Leu, Balanta sau Sagetator. Nu-ti pierde timpul cu Capricornii, Pestii sau Taurii. Distreaza-te cu Racii, Fecioarele, Scorpionii sau Varsatorii.

Fecioara - Pentru o relatie de cursa lunga, ai nevoie de un partener nascut in zodia Rac, Fecioara, Scorpion sau Capricorn. Nu-ti pierde timpul cu nativii nascuti in zodiile Berbec, Taur, Leu, Balanta, Sagetator sau Pesti. Distreaza-te cu Gemenii si Varsatorii.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate