Iata ce cadou extravagant i-a oferit Ozcan Deniz sotiei sale! Celebrul actor turc isi rasfata consoarta ori de cate ori are ocazia!

Ozcan Deniz, interpretul personajului Faruk, din serialul “Mireasa din Istanbul”, difuzat luni si marti, de la ora 20:00, si-a surprins sotia, Feyza Aktan Deniz, cu un un alt cadou extravagant, asa cum obisnuieste sa ii faca, ori de cate ori are ocazia.

Pentru a fi sigur ca petrece cat mai mult timp impreuna cu familia, Ozcan Deniz i-a cumparat sotiei sale un bolid in valoare de 500.000 de lire turcesti, aproximativ 80.000 de euro, pentru ca aceasta sa poata veni impreuna cu fiul lor, Kuzey, in varsta de 6 luni, sa il viziteze pe platourile de filmare.

 

 

“Familia este cea mai importanta pentru mine si tin foarte mult la siguranta ei. Cand este vorba de cele mai iubite persoane din viata mea, nimic nu este prea costisitor”, a declarat celebrul actor Ozcan Deniz.

 

 

Acesta nu este singurul cadou scump oferit tinerei sale sotii, cu care Ozcan s-a casatorit, in secret, la inceputul acestui an. Ozcan a achizitionat, in urma cu cateva luni, o vila, in valoare de 5 milioane de lire, aproximativ 800.000 euro, si cel mai recent model Mercedes, pentru cea mai importanta femeie din viata lui.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate