Iata care sunt etapele pentru obtinerea fisei medicale pentru permis!

,

De acum, fisa medicala pentru permis se elibereaza pe loc! Centrele medicale specializate si autorizate de Politia Rutiera si Directia de Sanatate Publica vin in intampinarea necesitatilor soferilor cu servicii profesionale, rapide si de calitate. Astfel, cei interesati pot finaliza toate demersurile in mai putin de o ora, obtinand in aceeasi zi certificatul medical complet care este avizat si parafat de medicul clinicii.

Procedura este simpla, personalul este extrem de amiabil, iar soferii au numai de castigat! Tot ce trebuie sa faca este sa respecte cateva etape simple.

Procurarea actelor necesare pentru fisa medicala permis

Inainte de a se prezenta la centrul medical, soferii ar trebui sa se asigure ca dispun de toate actele necesare. Intrucat formularele tip legale necesare pentru observatiile si evaluarile medicilor le vor gasi la receptie, cei care vor sa obtina certificatul medical pentru permis trebuie sa aduca doar urmatoarele documente:

 

  • l Cartea sau buletinul de identitate;
  • l Daca au urmat scoala de soferi si sunt la primul permis auto, va fi nevoie de fisa de scolarizare;
  • l O adeverinta de la medicul de familie in care sa fie mentionat daca sunt sau nu sub observatie cu afectiuni grave;
  • l Daca sufera de diabet de tip I vor avea nevoie de o scrisoare de la medicul diabetolog in care sa fie mentionat ca sunt apti pentru sofat;
  • l Ochelarii de vedere, acolo unde este cazul.

 

Odata procurate toate aceste documente, soferii pot trece la urmatoarea etapa.

Programarea examinarii pentru a obtine fisa medicala pentru permis

Pentru a beneficia de serviciile unui centru medical specializat in eliberarea certificatelor medicale pentru permis, cei interesati trebuie sa faca o programare telefonica sau prin formularul de contact de pe site-ul clinicii.

Procedura este simpla, dureaza foarte putin si necesita informatii precum numele, numarul de telefon si email-ul.

Raspunsul se va primi imediat telefonic sau pe email si consta intr-o programare ferma pentru o anumita zi si ora, moment in care persoana trebuie sa fie prezenta la centrul medical cu toate actele necesare si cu suma necesara pentru plata serviciilor.

Pentru mai multe informatii, soferii pot consulta sectiunea de tarife si programari de pe site-ul centrului medical la care doresc sa apeleze.

Realizarea examinarilor medicale

Soferul se va prezenta in ziua si la ora programarii cu toate actele necesare si va incepe procedura de examinare medicala care consta in investigatii detaliate realizate la

medicina interna, la ORL, la chirurgie si ortopedie, la neurologie, la psihiatrie si la oftalmologie.

Toti medicii de specialitate sunt prezenti in clinica si examinarile nu vor dura mai mult de o ora. Astfel, soferii castiga timp considerabil, scapa de alergatura si au garantia ca vor beneficia de servicii profesionale si ca vor obtine in aceeasi zi fisa medicala pentru permis.

Medicul clinicii semneaza si parafeaza certificatul medical

Dupa toate cele sase examinari impuse de lege si completarea formularului aferent obtinerii fisei, mai ramane doar ca medicul clinicii sa semneze si sa parafeze documentul.

Intrucat clinica dispune de autorizatiile necesare, parafa si semnatura medicului incheie procesul de realizare a certificatului medical care este acum complet si in conformitate cu toate normele legale.

Profita si tu de servicii profesionale si de calitate de care te poti bucura la preturi foarte avantajoase, castiga timp si scapa de alergatura. Daca ai nevoie de fisa medicala permis, apeleaza la serviciile unei clinici medicale de specialitate, asa cum este Standard Med! Astfel, in mai putin de o ora, vei finaliza intregul proces si, totodata, ai garantia ca lucrurile se desfasoara in conformitate cu toate normele legale in vigoare!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Teodor Meleșcanu, dezvăluiri inedite aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

O anomalie revoltătoare: Părinții vaccinați împotriva Covid-19 nu-și pot lua concediu pentru copilul aflat în carantină

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Radio Impuls petrece românește de 1 Decembrie! Concursul „Unim România!” le aduce ascultătorilor premii importante în zi de sărbătoare!

“Neam Unit” – o serie de reportaje emoționante, cu oameni de poveste, de 1 Decembrie, la Știrile Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies