Iata care ne sunt obsesiile in functie de zodie: Racul familist convins, iar Fecioara – nativul maniac

Fiecare semn zodiacal are propriile "pasarele", dezvoltand pasiuni si obsesii care mai de care mai ciudate in functie de personalitatea conturata de pozitia astrelor.

Berbecul, pasiune pentru extrem - Caracterizat drept agresiv, curajos si plin de entuziasm, Berbecul are o pasiune nemaiintalnita pentru lucruri extreme, scrie astroyogi.com.

De asemenea, acest nativ are mania vitezei, aruncandu-se cu capul inainte, fara sa tina cont de pericole, pentru ca are impresia ca le stie pe toate. Este spaima tuturor celor care lucreaza in servicii, fiind perfectionist si obsedat de o servire rapida si impecabila.

Taurul, pasiune pentru lux - Taurul este obsedat de stabilitate si siguranta, motiv pentru care se simte "la adapost" doar daca agoniseste suficient cat sa se ingroape in bani. Poate dezvolta obsesii puternice si pentru oameni, mai ales ca ii e teama de schimbare.

Gemenii, cei mai lipsiti de obsesii si manii - Meteahna Gemenilor sta in dragostea de informatie, comunicare si miscare. Pot deveni usor obsedati de dispozitive care faciliteaza comunicarea, insa in afara de telefonul pe care sunt in stare sa si-l lipeasca de ureche, nu prea se intampla sa aiba alte obsesii deranjante.

Racul, familist convins - Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citeste si: PRO TV, decizie bombă. Fanii vor fi șocați. Este cutremur la Vocea României - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies