Iată 3 metode cu ajutorul cărora te poți lăsa mai ușor de fumat!

,

Ai ajuns într-un punct în care ai realizat, în sfârșit, cât de mult rău îți poate provoca fumatul și te-ai decis să te lași? Ai fumat o perioadă destul de lungă de timp, iar acum îți e, oarecum, greu să renunți la ele definitiv? Încă nu-ți imaginezi cum e să trăiești viața ca nefumător, iar această schimbare te neliniștește?

Ei bine, nu e chiar atât de greu precum ți-ai fi imaginat, iar dovada sunt milioanele de oameni care au reușit să o facă de-a lungul timpului și care au trăit o viață mult mai ușoară după! Dacă îți dorești ceva, cu adevărat, e imposibil să nu reușești să realizezi lucrul respectiv, așadar, dacă te-ai decis să te lași de fumat, citește acest articol până la final și vei

regăsi 3 metode care ți-ar putea ușura mult acest proces!

Iată cum te poți lăsa de fumat mai ușor

1. Găsește-ți un hobby

În primul rând, ca să te poți lăsa de un lucru pe care îl faci de ani de zile și cu care ești atât de obișnuit, trebuie să-ți găsești o activitate pe care o poți face cu plăcere și care să-ți umple timpul atât de bine, astfel încât să nu-ți stea gândul la lucrul respectiv și să nu te macine pe interior lipsa lui. Te poți apuca să te uiți la un serial, să înveți un skill nou pe care, poate, în viitor, să-l monetizezi, să te plimbi mai des pe jos, să citești o carte sau orice crezi că ți-ar putea capta atenția atât de mult încât să nu duci lipsa deloc acelui lucru de care încerci să te lași, în cazul tău, fumatul.

2. Caută alternative mai sănătoase

În continuare, atunci când ești în proces de renunțare la un viciu, poți încerca să găsești alternative mai sănătoase cu care îl poți înlocui fără probleme. De exemplu, dacă plănuiești să te lași de fumat, din cauza nicotinei, care este foarte nocivă asupra organismului tău, dar îți place actul de a fuma în sine, poți încerca țigările electronice cu lichid fără nicotină ale celor de la Vaperia.ro și nu o să-ți pară rău nicio secundă că ai luat această alegere. Având o mulțime de posibilități în alegerea aromelor, e imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău!

3. Consumă mai multe fructe

Nu în ultimul rând, cel mai probabil, vei avea momente în care vei simți nevoia să fumezi și, în acele momente, pentru a nu cădea pradă tentației, mulți oameni mănâncă ceva, majoritatea luând câteva kilograme în plus atunci când pornesc în această călătorie. De aceea, e bine ca de fiecare dată când simți această nevoie și ai tendința să o înlocuiești cu tot felul de alimente nesănătoase, alege un fruct în loc. Astfel, vei putea trece mai ușor peste acele momente dificile, în mod practic și sănătos, fără să-ți faci rău pe altă parte.

În concluzie, dacă vrei să te lași de fumat, ține cont de aceste sfaturi și nu ai cum să dai greș, iar la final, când vei ajunge unde ți-ai propus, nu vei regreta că ai luat această decizie!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Informații vehiculate pe canalele rusești: Vladimir Putin a căzut pe scările reședinței sale

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies