Iancu sau Elena? Cine a intrat direct în marea finală "Survivor România"?

Lupta decisivă pentru ocuparea primului loc rămas liber în marea finală "Survivor România" s-a dus între Iancu și Elena. Cine e primul finalist?


In articol:

Elena a câștigat prima etapă a ultimului joc din "Survivor România", Iancu pe cea de-a doua, astfel că cei doi concurenți au intrat cu șanse egale în etapa cu numărul trei, cea decisivă.

Citeste si: Culita Sterp are o noua iubita? A fost fotografiat in timp ce saruta de zor o bruneta focoasa!

Iancu sau Elena? Cine a intrat direct în marea finală "Survivor România"?

Ultimul joc, cel care a decis cine merge în marea finală "Survivor România", a fost unul static, de anduranță și care i-a pus în mare dificultate pe Iancu și Elena. 

Iancu a ieșit învingător de această dată, a câștigat imunitatea și locul în finală, reușind să rămână pe cadrul din lemn cu câteva secunde mai mult decât Elena. 

Citeste si: Andra Volos, mesaj despre impacarea cu Bogdan Mocanu: ''Ai rabdare ca Dumnezeu sa...''

Oboseala și-a spus cuvântul, iar Elena nu a mai putut rezista, ratând astfel calificarea în marea finală. Acum, ea și Cezar vor merge în consiliu, acolo unde votul publicului va conta cel mai mult. Concurentul care se va clasa pe prima poziție în preferințele publicului va fi cel de-al doilea finalist și va intra în cursa pentru marele premiu.

Citeste si: Andreea Bălan nu își mai ascunde suferința. Mesaj dureros pentru George Burcea. Ce încearcă să îi transmită?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate