I-am prins in fapt! Imaginile flagrantului, in exclusivitate! Cum functioneaza institutiile fundamentale ale statului, in Gaurenii de Jos, satul unde “Moldovenii” sunt la putere!

Râsul molipsitor vine cu serialul de comedie difuzat sambata aceasta, de la ora 22:00, la Kanal D

Satul Gaurenii de Jos, locul de domeniul fantasticului unde se desfasoara actiunea serialului de comedie “Moldovenii”, difuzat in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D, aduce in prim plan oameni care dirijeaza dupa bunul plac institutiile pe care le reprezinta. Primarul (interpretat de Radu Tibulca), preotul (Vasile Pantiru) si dascalul (Claudiu Dobrita).

“Moldovenii”

In timp ce problemele arzatoare din Gaurenii de Jos, precum falimentul magazinului satesc sau ajutoarele banesti oferite bisericii, sunt dezbatute de locuitori, buna functionare a asezarii din inima Moldovei este conditionata de prezenta unui pion principal, primarul Ghita Spagoveanu, care conduce primaria dupa “principii” ce ii garanteaza acestuia foloase materiale necuvenite.

“Moldovenii”

Se pare ca in Gaurenii de Jos totul sta sub semnul absurdului, “triunghiul infractional” – primar, preot, dascal – isi face parte din contributiile banesti ale satenilor, fara teama de litera legii, operatiunea functionand pe principiul o mana spala pe alta si amandoua banii.

Citeste si: La multi ani, Aurica! Actrita din serialul “Moldovenii” implineste astazi 24 de ani! Petrecere moldoveneasca, alaturi de iubit, prieteni si colegii din serialul de comedie de la Kanal D

Citeste si: Primarul Ghita Spagoveanu are probleme cu mafia? Afla ce se intampla in noul episod din ''Moldovenii'', SAMBATA, de la 22:00, pe Kanal D

Citeste si: Preotul care si-a facut debutul in televiziune la 56 de ani! Vasile Pantiru il interpreteaza memorabil pe parintele Vasile, in serialul “Moldovenii”, de la Kanal D!

“Moldovenii”

Imaginile flagrantului, surprinse in timpul sedintei foto cu “Moldovenii”, in cursul careia actorii s-au distrat copios, intrandu-si in pielea personajelor, sunt graitoare!

“Moldovenii”

Nu pierdeti sambata seara, de la ora 22:00, un nou episod halucinant al aventurilor prin care trec “Moldovenii”.

Citeste si: Vezi ce tepe imobiliare se ascund in spatele unor promisiuni exorbitante de confort, duminica, la "Asta-i Romania", de la ora 22:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate