I-a trimis un SMS fiului ei să-l întrebe dacă vine cu ea acasă. În loc de răspuns a primit cea mai neagră veste! Ce se întâmplase cu copilul

,

Un paramedic a povestit clipele îngrozitoare prin care a trecut o mamă care a aflat că fiul ei a murit înjunghiat, după ce îi trimisese inițial un mesaj în care îl întreba dacă vine cu ea acasă, să pregătească cina.

Joanne Hedges, un paramedic senior al Serviciului de Ambulanță din Marea Britanie a relatat scena teribilă la care a asistat, relatează antena3.ro.

”Nu am văzut niciodată atât de mult sânge provenind dintr-o singură rană înjunghiată”, a povestit femeia, adăugând că adolescentul a privit-o „tot timpul”, în timp ce își dădea ultima suflare.

În timp ce îi acorda primul ajutor, Joanne nu a putut să nu vadă cum adolescentul primea mesaje pe telefonul aflat lângă el. Unul dintre mesaje era de la mama băiatului, care îl întreba dacă vrea să se vadă în oraș, ca apoi să se întoarcă împreună acasă.

”Tocmai am ieșit din supermarket, am luat mâncare, o să fac un ceai când ajungem acasă - vin să te iau de pe drum? te iubesc, mama”, era mesajul acesteia.

”Fiul ei era în fața noastră și încercam să-l resuscităm, în timp ce mama lui tocmai ieșise dintr-un supermarket, fără să aibă habar de coșmarul cu care va trebui să se confrunte”, a povestit paramedicul.

Băiatul a fost transportat la spital, însă a murit înainte ca mama lui să ajungă la el. Drept consolare, Joanne a ținut să-i spună femeii că fiul ei nu a murit singur, ci și-a dat ultima suflare în brațele ei.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Elevă de 16 ani, violată în liceul în care învață! Mărturii cutremurătoare: "M-a aruncat la podea, mi-a dat pantalonii jos și..."! Continuarea este revoltătoare

VIDEO - Dan Barna, întrebat dacă este mulțumit de campania de vaccinare: 'Și da, și nu'

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Vești excelente de la meteorologi! Vremea se încălzește serios! Până la cât va urca mercurul termometrelor

Decizie șoc a Guvernului Orban! Ce pensionari vor avea veniturile drastic micșorate!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies