I-a trebuit politica, acum are de tras ponoasele! Iata cum s-a prezentat Adi Minune astazi in fata Agentiei de Integritate

Aranjat din cap pana-n picioare, Adi Minune a venit in fata instantei cu un tonus de invidiat. N-ar fi fost deloc nevoit sa vina daca nu si-ar fi dorit cu ardoare, in urma cu mai multi ani, functia de consilier la primaria din Stefanestii de Jos.

Declaratia de avere pe care a completat-o in 2010 a fost „marul discordiei” dintre el si ANI. La niciun an de la completarea acesteia, inspectorii au sesizat o diferenta de o suta de mii de euro intre averea dobandita si veniturile obtinute pe perioada mandatului. Si n-au pregetat sa-l dea in judecata pe Adi Minune.

Si uite-asa, brusc si neasteptat, s-a incheiat cariera lui Minune la primaria localitatii. Dar nu s-au terminat si complicatiile. La sfarsitul lui mai, artistul va avea un nou termen in fata instantei. Atunci va afla daca urmatorii 8 ani va canta tot pe la chefuri de zeci de mii de euro sau dupa gratii.

Daca justitia ii da batai de cap artistului, nici fiica nu pare sa-l „slabeasca”. Dupa o despartire de 6 luni, tanara s-a impacat cu Franco, acela pentru care a facut o mare pasiune si pentru care anul trecut, pe vremea asta, fugea de-acasa.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate