Hurrem o invinge pe sora sultanului? Afla ce capcane le mai pregateste sultana dusmanilor sai

In episodul din aceasta seara, sultana Hurrem se intoarce triumfatoare la Palat, iar victoria ei inseamna noi probleme pentru Sah, sora sultanului.

Stiind cat este de importanta pentru familie casatoria fiicei sale cu Pasa Rustem, Hurrem incearca din rasputeri sa o convinga pe aceasta sa accepte mariajul. Mai mult, Hurrem o asigura pe fiica sa ca sentimentele pe care le are fata de Boierul Malkocoglu nu ii sunt impartasite.

Desi Sultana Sah are putere in Palat, dupa ce sotul sau, Pasa Lutfi, a fost numit Mare Vizir, Hurrem planuieste declinul acesteia. Daca initial, Hurrem i-a dezvaluit Marelui Vizir ca Pasa Ibrahim a fost marea dragoste a Sultanei Sah, apoi l-a asigurat pe acesta ca, odata ajunsa in varful dinastiei, Sah se va descotorosi de el, de data aceasta, Hurrem ii pregateste Marelui Vizir o capcana, menita sa-i distruga acestuia casnicia.


De ce isi doreste Hurrem, cu tot dinadinsul, ca fiica ei sa devina sotia Pasei Rustem si ce marturisire tulburatoare ii va face Sultana Hatice surorii sale, aflati azi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D. ( sursa wowbiz.ro )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate