Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, alături de fiica sa pe aceleași platouri de filmare! Marea actriță Vehide Percin și Alize Gördüm au jucat împreună în aceeași producție de mare succes

,
vahide percin

Vahide Percin, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Vahide Percin]

Mama și fiica pe aceleași platouri de filmare! Cea mai mare mândrie pentru celebra Vahide Percin, actrița care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha!


In articol:

Renumita actriță Vehide Percin reprezintă o figura marcantă și emblematică în cinematografia Turciei, deoarece a jucat magistral în multe seriale și filme artistice de mare succes de-a lungul carierei sale. În cei peste treizeci de ani de experiență pe platourile de filmare, Vahide Percin a reușit să cucerească publicul din țară să natală și de peste hotare cu talentul ei deosebit, cu o atitudine cameleonică și o carismă aparte.

Însă cea mai mare mândrie a celebrei actrițe este faptul că fiica să îi calcă pe urme și debordează de talent actoricesc, ducând mai departe tradiția familiei.

Citeste si: Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare, la nouă ani de la divorțul de soțul ei! Iată alături de cine a fost surprinsă celebra Vahide Perçin!

Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, alături de fiica sa pe aceleași platouri de filmare!

Publicul din România a cunoscut-o pe celebra actrița Vahide Percin încă din anul 2012, în distribuția serialului de mare succes, Feriha, difuzat pe Kanal D, iar apoi această a apărut în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în anul 2015 în care a jucat rolul Sultanei Hurrem la maturitate și ulterior îndrăgită actrița a revenit pe micile ecrane în producția Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Hunkar.

vahide percin

Vahide Percin in serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii

[Sursa foto: Instagram Vahide Percin]

În prezent Vahide Percin are vârstă de 56 de ani și este extrem de mândră de traiectoria carierei sale, însă pe plan personal destinul nu i-a oferit același drum lin și frumos, ci dimpotrivă s-a confruntat cu multe momente dificile. După ce în anul 2011 a descoperit că suferă de cancer mamar, Vahide Percin a luptat din răsputeri cu boală cruntă, iar după câțiva ani de chinuri a reușit să învingă cumplită afecțiune și mai mult decât atât a găsit puterea de a merge mai departe atât pe plan profesional cât și personal.

suleyman magnificul

Alize Gordum, in serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii

[Sursa foto: onedio.com]

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha" a renascut din propria cenusa! Iata ce boala crunta a reusit sa invinga celebra actrita Vahide Percin si cum a revenit pe platourile de filmare!

Un alt moment dificil a fost pentru celebra Vahide Percin atunci când a decis să pună capăt căsniciei sale cu tatăl fiicei sale, actorul Altan Gordum, în ciuda faptului că bărbatul îi fusese alături pe toată perioada în care s-a luptat cu boală. Însă după câțiva ani de la divorț cei doi actori au decis să se reapropie și să fie în continuare buni prieteni de dragul fiicei lor, Alize, pe care o adoră și de care sunt foarte mândri pentru că le-a călcat pe urme în carieră. Deși inițial Alize și-a dorit să devină o balerină celebra, ulterior părinții săi au îndrumat-o spre actorie deoarece i-au descoperit talentul nativ încă din copilărie.

Astfel, Alize a studiat actoria în cadrul Universitii din Bristol, Anglia și de câțiva ani a început să profeseze în Turcia. Cea mai mare mândrie a celebrei Vahide Percin a simțit-o în momentul în care a jucat pe același platou de filmare alături de fiica să, Alize, în anul 2013, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii.

suleyman magnificul

Vahide Percin si fiica sa Alize 

[Sursa foto: onedio.com]

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, mândră de fiica sa! Superba Alize Gördüm a moștenit talentul părinților ei și duce tradiția familiei mai departe!

VIDEO UEFA explică premiera de la finala Ligii Campionilor: Întârzierea fără precedent a fost provocată de huliganii lui Liverpool

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies