Hulya, in pericol de moarte din cauza Fulyei! Ce plan de razbunare pune aceasta la cale aflati azi, in "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Considerand-o vinovata pe Hulya de toate necazurile sale, Fulya pune la cale un plan de razbunare impotriva acesteia si recurge la un gest extrem.

Aflata la un pas de intra in inchisoare, pentru furtul identitatii surorii sale, Efsun reuseste sa scape si de aceasta data datorita lui Bahar, care isi retrage  plangerea, convingand instanta ca sora sa nu a avut niciun amestec in planul diabolic pus la cale de Nuran. Vazandu-se in libertate, Efsun ii este recunoscatoare surorii sale, careia ii multumeste pentru sansa acordata, in ciuda comportamentului ei.


Pe de alta parte, Zeynep renunta la familia sa si decide sa se casatoreasca cu Affan, asociatul lui Efsun, pentru a se razbuna pe Arda. Insa hotararea starneste furia rudelor sale, care reusesc sa impiedice la timp plecarea tinerei in strainatate alaturi de Affan.

Intre timp, Bahar si Ates sarbatoresc mutarea in noua lor casa si isi impartasesc iubirea. Ates ii promite sotiei sale ca va incerca sa uite de rabunarea mortii fiului sau si se va canaliza pe casnicia lor. Insa Ates nu isi poate indeplini promisiunea, deoarece setea de razbunare il cuprinde din nou. Tanarul ia o hotarare socanta fara a se consulta cu sotia sa si urmarile sunt dezastruoase pentru viitorul familiei lui.


Divortul dintre Fulya şi Mehmet Emir se finalizeaza, iar aceasta pune la cale un plan de razbunare impotriva lui Kenan, cel care divulgase de fapt secretul despre copilul ei, considerandu-l principalul vinovat de despartirea lor si de toate necazurile sale.


Furioasa, aceasta recurge la un gest extrem impotriva Hulyei, considerand ca astfel ii va provoca cea mai crunta suferinta dusmanului sau.

Nu ratati un nou episod din "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate