Horoscopul săptămânii 23-29 martie. Află previziunile pentru zodia ta!

Horoscopul săptămânii 23-29 martie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!


In articol:

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta se anunță a fi una destul de agitată pe plan sentimental, dar asta nu înseamnă că nu vei găsi soluții la problemele pe care le întâmpini. Întotdeauna rezolvi lucrurile prin pozitivism și calm și nici acum nu va fi o excepție. Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unui partener, șansele să-l găsești sunt extrem de mici.

Ia mai mult inițiativa în ceea ce privește munca în această săptămână. Acum este momentul să te axezi pe carieră și să descoperi noi posibile surse de venit. Ai suficient timp pentru a-ți dezvolta anumite abilități pe care le-ai ignorat până acum. Vei fi surprinsă de ce vei afla!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru reflecție. E necesar să fii atentă la comportamentul partenerului de viață și să tragi concluziile corecte. Mai mult timp petrecut alături de el va dezvălui aspecte la care nu te așteptai. Dacă ești singură, urmează o perioadă grea și apăsătoare.

E de preferat să amâni toate întâlnirile de afaceri sau în interes de serviciu în această săptămână. Nu este un moment bun pentru interacțiuni sau negocieri, în special dacă este vorba despre bani. Dacă ești cumpătată, te vei descurca cu ceea ce ai economisit până acum și cu veniturile actuale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Citeste continuarea pe eva.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate