Horoscopul săptămânal pentru perioada 6 - 12 mai 2024: Testul suprem al relației are loc pentru acești nativi

Author: Bianca Vidoi

Relația acestor nativi este testată de astre, potrivit horoscopului săptămânal pentru perioada 6 - 12 mai 2024

Sursa: Kanal D

Această zodie are parte de schimbări pe plan profesional, potrivit horoscopului realizat de astrologul Ana-Maria Ticea pentru Wownews!

Astrologul Ana-Maria Ticea a prezentat pe canalul de Youtube Wownews horoscopul săptămânal pentru 6- 12 mai 2024. Această săptămână îi va ajuta pe nativii zodiilor  să descopere lucrurile ce sunt cu adevărat importante pentru ei, astfel încât să se concentreze pe deplin asupra lor și să nu își mai lase garda jos în aceste situații. Iată ce spune horoscopul prezentat de Ana-Maria Ticea.

Berbecii sunt împliniți pe toate planurile

Berbecii vor avea parte de o săptămână prosperă, în care toate planurile lor se vor finaliza în modul în care își doresc. Este perioada perfectă pentru acești nativi pentru a se dezvolta pe plan financiar, deoarece vor avea parte de 7 zile pline de inspirație, în care vor găsi noi metode de a face bani. Acești nativi sunt încurajați să descopere noi orizonturi care să le aducă profitul mult dorit.

Taurii sunt preferații astrelor

Pe parcursul acestei săptămâni, Taurii trebuie să fie deschiși tuturor oportunităților din viața lor, deoarece nimic nu se întâmplă fără un motiv. Astrele au planificat pentru acești nativi mai multe situații din care să beneficieze și sunt încurajați să primească cu brațele deschise fiecare dar oferit de astre. Este o perioadă ideală pentru ca Taurii să se vindece de posibile răni ce și-au lăsat urma pe sufletul lor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Horoscop Minerva: Zodia care va fi în culmea fericirii. Visele sale devin realitate până pe 15 mai 2024

Gemenii se pregătesc pentru o perioadă tumultuoasă

Gemenii au nevoie de multă odihnă, deoarece planeta Jupiter va fi în semnul lor în perioada apropiată.

Pentru a trece peste această perioadă, acești nativi au nevoie de liniște în viața lor, dar și de relaxare, deoarece gândirea le poate fi dată peste cap de la tot stresul suportat. Este un moment perfect pentru a se închide în ei și a căuta răspunsurile la propriile întrebări, departe de ochii curioșilor.

Racii se înconjoară de oameni

Munca a fost pe primul loc în ultima perioadă, însă Racii își doresc ca pe parcursul acestei săptămâni să reia legăturile cu vechi prieteni care să îi facă să se destindă sau chiar

să își facă prieteni noi. Acești nativi au avut mai multe reușite pe parcursul lunilor și își doresc să strângă câteva persoane alături pentru a se bucura de toate aceste bunuri materiale, astfel încât să se împlinească și sufletește.

Leii își arată autoritatea la locul de muncă

Paștele abia a trecut, iar Leii sunt deja concentrați asupra locului de muncă, deoarece toate planurile lor trebuie să iasă perfect.

Pentru a face acest lucru, nativii trebuie să își arate partea autoritară, astfel încât să impună respect și să arate seriozitatea cu care trebuie să fie tratate toate proiectele pe care le are în dezvoltare. 

Fecioarele sunt în continuă dezvoltare

Această săptămână este una foarte benefică pentru Fecioare, deoarece acestea vor face primii pași spre un nou domeniu de interes, pe care își doreau de foarte mult timp să îl aprofundeze. Acești nativi își oferă o a doua șansă la o viață bună și liniștită, deoarece simt că punctul în care se află nu le aduce împlinire și liniște, astfel vor să descopere noi orizonturi spre o viață mai bună.

Balanțele atrag bani, potrivit horoscopului săptămânal pentru perioada 6- 12 mai 2024 

Balanțele vor primi bani din toate părțile pe parcursul acestei săptămâni, poate chiar și din activități ce au fost considerate până acum o pasiune. Pe lângă beneficiile materiale pe care acești nativi le vor primi în aceste 7 zile, aceștia vor primi și laude la locul de muncă pentru tot efortul depus, dar și pentru profesionalismul de care dau dovadă în orice situație.

Scorpionii sunt puși la încercare de către parteneri

Pe parcursul acestei săptămâni, Scorpionii sunt puși la încercare de către parteneri, acesta fiind testul suprem al relației de iubire pe care o au. Cuplurile puternice, ce sunt construite pe o bază stabilă vor trece peste această săptămână cu bine, în timp ce cuplurile ce au mai multe puncte de vedere diferite își vor spune la revedere. Este important să purtați discuții mature și să lămuriți totul înainte să faceți acest pas.

Săgetătorii vor excela la locul de muncă

Această săptămână este una ideală pentru Săgetătorii ce își doresc să primească vizibilitate la locul de muncă, deoarece ideile lor vor fi puse în valoare și apreciate de superiori. Este momentul pe care l-au așteptat cu nerăbdare acești nativi și își doresc ca din acest punct să ajungă tot mai sus, astfel încât să își depășească limitele.

Capricornii se vor îndrăgosti

După o perioadă lungă în care Capricornii și-au dorit să experimenteze viața singuratică și în care s-au vindecat de rănile trecutului, acum aceștia vor simți iar fiorii iubirii. Acești nativi își vor găsi jumătatea și de data aceasta nu o vor mai lăsa să plece de lângă ei, astfel vor încerca să prețuiască această conexiune rară pe care au găsit-o.

Vărsătorii se concentrează pe viața de familie

Acest Paște le-a deschis ochii Vărsătorilor și le-a arătat cât de importantă este familia. Acești nativi vor încerca să petreacă cât mai mult timp alături de cei dragi și vor încerca să îi implice în cât mai multe afaceri de familie pentru a construi un viitor sigur pentru oamenii din jurul lor. Trebuie să fie atenți deoarece acest lucru poate deveni o sabie cu două tăișuri.

Peștii se vor dezvolta în mediul profesional

Peștii își doresc ca în această săptămână să lucreze mai mult la nivelul de vizibilitate pe care îl au în domeniul în care activează. Pentru a realiza acest lucru, nativii acestei zodii au nevoie de susținerea persoanelor apropiate, astfel încât să se simtă înțelese și să apreciate pentru tot efortul pe care îl realizează.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!