Sari la conținut

Horoscopul runic: Soarta si caracterul tau prezise in stil stravechi. Care sunt zodiile care isi vor gasi FERICIREA

Horoscopul runic: Soarta si caracterul tau prezise in stil stravechi. Care sunt zodiile care isi vor gasi FERICIREA

Fiecare zodie a horoscopului este descris prin două rune, ceea de desemnează trăsăturile principale ale nativilor, precum şi modalitatea prin care îşi vor împlini destinul.

Rune: Fehu – proprietate, Uruz – putere
 

Nativii in Berbec au caractere foarte puternice si se fac intotdeauna remarcati. In acelasi timp, ei sunt persoane posesive dar nu in sensul geloziei amoroase. Mai degraba, despre ei se poate spune ca tin foarte mult la spatiul personal si tot ce presupune acesta: carti dragi, locuinta, un loc personal pe canapea, scrie Kudika.ro.
 
Tocmai de aceea, ei sunt foarte selectivi in privinta celor pe care ii invita acasa. Desi au foarte multi prieteni, putini dintre acestia le trec pragul casei.
 
In ceea ce priveste puterea, aceasta pare ca emana uneori din nativii in Berbec. Pana intr-o situatie dificila, o astfel de persoana se poate topi in peisaj. Totusi, atunci cand se ivesc probleme, Berbecii sunt cei care preiau controlul si aduc totul pe calea cea buna.

Taur
Rune: Thurisaz – evadare, Ansuz – insemnatate
Cei nascuti in Taur isi cauta locul in lume si par tot timpul prinsi intre viata profesionala si spatiul privat. Chiar daca sunt oameni realisti si foarte constienti de necesitatile financiare ale lumii in care traiesc, isi pastreaza o doza adorabila de romantism.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net