Horoscopul pentru perioada Paștelui, cu astrologul Camelia Pătrășcanu, la Dimineața cu noi, 14 aprilie 2022! Cum ne vom petrece sărbătorile pascale în funcție de zodie! Iată ce aduce intrarea lui Marte în Pești

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 apr 2022, 16:29

În preajma sărbătorilor pascale, astrologul Camelia Pătrășcanu a venit cu cele mai noi previziuni pentru zodii! Iată ce ne așteaptă de Paște!

Nu știm niciodată ceea ce ne rezervă ziua de mâine! Totul se schimbă cu o viteză amețitoare de la o zi la alta, apar noi situații, asfel încât nu mai știi pe ce să te bazezi, ce te așteaptă și ce planuri să-ți faci. Dacă ne ajută astrologia să ne găsim mai simplu busola aflăm de la celebrul astrologul Camelia Pătrășcanu, care a venit astazi in platoul Dimineata cu noi, cu cele mai bune sfaturi pentru toti nativii.

Horoscopul pentru perioada Paștelui, cu astrologul Camelia Pătrășcanu, la Dimineața cu noi, 14 aprilie 2022

Invitată astăzi în platoul emisiunii Dimineața cu noi, astrologul Camelia Pătrășcanu a adus și cele mai noi previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte, în ceea ce privește perioada sărbătorilor pascale care se apropie cu pași repezi.

Citeste si: Horoscop Paște 2022. Ce rezervă astrele pentru ziua de 24 aprilie 2022. Două zodii vor trăi emoții puternice

"Trăim vremuri foarte interesante! Avem niște aspecte astrale până pe 24 mai foarte speciale! Se schimbă net vibrația! Deci până pe 24 mai suntem într-un fel, după 24 mai alte energii ne coordonează! Zilele acestea există o energie bună care va prinde și zilele de Paște! Perioada asta unde toată lumea vorbește de conjucția Jupiter Neptun avem de făcut următorul lucru: fără violență, fără resentimente, să ne împăcăm cu toată lumea, să iertăm tot ce avem, de iertat e foarte important să creștem blândețea, toleranță, acceptarea, împăcarea, mulțumirea, recunoștință!

Nu e vorba acum de ambiție, de a face lucruri mari atât de mult pe cât e vorba în aceste zile să ne împăcăm cu toată lumea, să acceptăm statusurile astea ale vremurilor noastre așa cum sunt, nu înseamnă să nu mai facem nimic pentru noi, dar să înțelegem că fac parte din realitate și să încercăm să ne strecurăm printre el nu confruntându-ne cu ele!",

a subliniat pentru început Camelia Pătrășcanu.

Horoscop zilnic 27 septembrie 2019: Ele sunt zodiile care isi schimba viata RADICAL!

Întrebată de către Bursucu, ce anume îi așteaptă pe nativiii tuturor zodiilor în perioada sărbătorilor pascale, astrologul Camelia Pătrășcanu a declarat că în preajma Paștelui și până în dată de 24 mai, toate zodiile sunt destul de bine aspectate, dupa care lucrurile se vor schimba din nou. Iată principalele previziuni pentru fiecare zodie în parte pentru perioada Paștelui:

Citeste si: Zodii care își găsesc dragostea de Paște. Luna aprilie le poate aduce sufletul-pereche

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies