Horoscopul norocoșilor. Care sunt zodiile care vor fi norocoase în 2021

,
zodii
Care zodii vor fi cele mai norocoase în 2021

Potrivit astrelor, nativii din şase zodii vor avea cel mai mult noroc în acest an. Este un timp prielnic ca ei să îşi asume riscuri!


In articol:

Începutul de an este o perioadă perielnică pentru a face schimbări, a ne reevalua viaţa şi lua acţiunile necesare pentru a trăi cât mai autentic şi dedicat

aspiraţiilor noastre. Anul 2021 se anunţă a fi unul plin de schimbări pentru nativii tuturor celor 12 zodii, însă şase dintre acestea vor fi cele mai norocoase în acest an. 

Care sunt cele mai norocoase zodii în 2021

Deși noul an promite lucruri bune pentru toate zodiile, Balanța, Scorpionul, Taurul, Leul, Gemenii şi Berbecul vor fi zodiile cele mai norocoase în 2021.

1. Taur

Pentru Tauri, anul acesta va fi extrem de norocos. Ei vor avea succes în afaceri și câștiguri financiare semnificative. În sfârșit, visele lor de lungă durată se vor împlini.

Taurii vor primi, de asemenea, apreciere din partea persoanelor pe care le admiră. De asemenea, problemele lor de familie din ultimii ani se vor rezolva treptat. Tot în acest an vor căpăta acea încredere în ei, pe care şi-au dorit-o dintotdeauna, așa că profitați la maximum de oportunitățile noului an.

Cele mai bune luni vor fi aprilie, mai și februarie, iar numerele norocoase vor fi 7,9,8, 46 și 69.

Citeste si: Horoscop 2021: bani, dragoste, carieră. Este un an idilic pentru zodiile de pământ: Capricorn, Taur și Fecioară

2. Scorpion

Saturn și Uranus vor face din 2021 un an profitabil pentru Scorpioni. Noul an va aduce Scorpionului raţiune, pace, solemnitate, dar și avans, progres și consistență în creștere. Conexiunea cu Soarele va înflori. Scorpionul va fi, de asemenea, binecuvântat cu creativitate și idei strategice.

Persoanele nemulțumițe de relația lor amoroasă vor găsi pe cineva captivant. Începând cu septembrie până la sfârșitul anului, va fi cea mai bună perioadă pentru investiții grele.

3. Balanță

Al șaptelea semn al zodiacului, balanța,  se va bucura de colaborări, spiritualitate și maturizare personală. Deși se așteaptă ca Mercur să fie retrogradat de la sfârșitul lunii septembrie până la mijlocul lunii octombrie, toate lucrurile vor rămâne la locul lor.

Se vor bucura de promovări în noul an, de aceea este indicat să aveți încredere în intuiţie și să nu ia în considerare factorii externi în timp ce luați decizii legate de carieră.

În ceea ce privește partea sentimentală, este un an perfect pentru căsătorie și relații amoroase. Ar trebui să aveți grijă în lunile a cincea și a șasea, restul anului va fi bine și nu trebuie să vă faceți griji.

Citeste si: Cand incepe anul chinezesc 2021: Anul Bivolului alb de metal aduce putere în ascultare, pace și unitate

 

4. Leu

Pentru nativul Leu cel ami importantă este recunoașterea și validarea celor de jur pentru faptele și acțiunile sale, pe care le consideră întotdeauna cele mai potrivite.

Nativii acestei zodii sunt orientați spre succes, pe plan profesional, ceea ce înseamnă că vor fi recompensați și pe plan material așa cum îți doresc.

Ei sunt inventivi, au idei grozave, dar au și un orgoliu uriaș care îi ajută să persevereze. Deși nu prea crede în noroc,, în general norocul îi surâde, punându-i în cale provocări noi, pe care să le îndeplinească tot timpul cu succes. Banii nu-i pică din Cer, dar are oportunitatea de a fi omul potrivit la locul potrivit. Asta îi va asigura destul de mult confort financiar, finalizând business-uri de succes.

5. Gemeni

Anul 2021 se anunță a fi un bun prilej pentru a se bucura de împlinire pe plan profesional. Dacă te gândeai că merită să investești într-o idee de business pe care o gândeai de ceva vreme, nu există un moment mai potrivit.

Ai grijă însă, pentru că deja știi că atunci când ai la dispoziție resursele materiale necesare ai tendința să uiți pentru ce sunt destinate acestea și să le risipești. Pentru anul 2021, ai nevoie de puțină moderație și de voință pentru a duce la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. 

Citeste si: 15 lucruri inedite despre zodia Balanță. De ce se spune că este echilibrată, pe lângă motivul evident al numelui

6. Berbec 

Pentru Berbecii, 2021 va reprezenta materializarea celor mai mari dorințe și aspirații. În prima jumătatea a anului, vor avea parte de colaborări fructuoase, care le vor aduce mai mulți bani. Ce-i drept, nativii Berbec aveau nevoie de puțin noroc pe plan financiar! Se pare că astrele sunt de partea lor, iar reușitele din prima parte a anului se vor materializa spre finele anului. Persoanele născute sunt acest semn zodiacal vor face atunci câteva investiții importante.

 

Citeste si: Horoscop 2021: Află dacă vei fi sau nu înșelat anul acesta

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop luni, 11 ianuarie 2021. Nativii din zodia Rac vor lua o decizie importantă astăzi!

Scenariul lui Radu Tudor: 'Revine Nicolae Ciucă premier?'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Baba Vanga, preziceri cutremurătoare pentru 2021: Ce ne așteaptă după pandemia de Covid

Remedii împotriva energiilor negative, în funcție de zodii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies