HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2018. Cum iti este CRACIUNUL in functie de ZODIE?

HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2018.

Craciunul 2018 este cu adevarat foarte special pentru ca aceste zile magice si profund spirituale au loc sub lumina puternica a Lunii care pe 22 decembrie, deci cu doar 2 zile inainte de Ajunul Craciunului, a fost Luna plina si nu in orice semn zodiacal ci in Rac, raspunzatorul emotiilor si relatiei cu familia si casa.

 

HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2018. Craciunul 2018 este cu adevarat foarte special pentru ca aceste zile magice si profund spirituale au loc sub lumina puternica a Lunii care pe 22 decembrie, deci cu doar 2 zile inainte de Ajunul Craciunului, a fost Luna plina si nu in orice semn zodiacal ci in Rac, raspunzatorul emotiilor si relatiei cu familia si casa. Daca la acest fapt mai adaugam si solstitiul de iarna ca anul acesta a fost fix in aceeasi zi cu Superluna plina albastra in Rac – eveniment astral ce a avut loc doar de 10 ori din 1793 pana in prezent – vom avea tabloul astrologic complet pentru un Craciun cum rar apare.

 

 

Ultima Luna plina a anului a avut loc sambata 22 decembrie in Rac si inca este un eveniment mare!

 

De ce ? Pentru ca o Luna plina in Rac este mereu foarte crescuta emotional. In timp ce lucrurile si starile sunt destul de intense in emotii acum, chiar exacerbate, ele contin si promisiunea pentru mult progres, transformare si solutii noi creative. Cosmosul ne promite un Craciun magic, desi cam emotional. Simte iubirea, imparte magia, mananca, bea cu masura si veseleste-te !

 

Luna raspunde de sentimentele, nevoile si reactiile noastre instinctive ; cand este Plina este la puterea sa maxima iar cand este si in Rac, zodia emotiilor, efectul sau este exploziv emotional. Ne putem astepta ca Luna plina sa fie un veritabil roller coaster de lacrimi de bucurie sau suparare, de urcusuri si coborasuri !

 

O Luna festiva vegheaza un Craciun fericit!

Acesta este un Craciun facut pentru distractie sub dragostea de casa si cei dragi, din pricina Lunii pline festive in Rac – semnul casei si familiei – din 22 decembrie. Practic, Luna cea care oricum raspunde de emotiile oamenilor este acum la ea acasa in semnul Racului, iar meniul de la masa de Craciun ar trebui sa inceapa cu romantism, sensibilitate si nostalgie. Asteapta-te la varfuri mari emotionale, ba sus ba jos dar si la sentimente delicate si vulnerabile la orizont, uneori tasnite din senin sau din maruntisuri provocate voit sau nu de anumiti membri de familie sau de anumite amintiri. Iar daca ti se intampla sa fii luat de val, nu te ingrijora, totul face parte din spectacolul astral ce ne insoteste de acest Craciun!

 

HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2018. Craciunul 2018 este cu adevarat foarte special pentru ca aceste zile magice si profund spirituale au loc sub lumina puternica a Lunii care pe 22 decembrie, deci cu doar 2 zile inainte de Ajunul Craciunului, a fost Luna plina si nu in orice semn zodiacal ci in Rac, raspunzatorul emotiilor si relatiei cu familia si casa.

 

Ai noroc daca iti place sa gatesti pentru toata lumea sau daca te duci in vizita la familie, pentru ca Luna in Rac este despre a strange oamenii dragi din interiorul familiei care sa se bucure impreuna de mancare gatita in casa. Bucura-te de acest Craciun cum rar apare, bogat emotional si magic. 

 

HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2018 BERBEC

Pentru tine, acest Craciun este pur si simplu facut pentru o sarbatoare magica de familie. Opteaza pentru o reuniune intima si calduroasa sau mergi in vizita la casa parinteasca. Te-ai putea simti foarte emotional si nostalgic despre trecut si tocmai de aceea te vei bucura de siguranta pe care o simti avand alaturi partenerul pe care il iubesti asa de mult. Chiar daca esti de felul tau mai dur si nu cedezi emotiilor, de Craciun este aproape garantat ca inima ti se va inmuia. Te afli cumva undeva unde nu ai cum sa fii aproape de familie de Craciun ?

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate