Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023. Nu îi lăsa pe cei din jur să decidă pentru tine. Pot să apară tensiuni și conflicte astăzi

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 ian 2023, 09:00

Horoscop duminică, 29 ianuarie 2023

Sursa: freepik.com

Descoperă horoscopul zilei de duminică, 29 ianuarie 2023. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Leu trebuie să își deschidă mai mult sufletul.

Horoscopul zilei

de duminică, 29 ianuarie 2023, oferă câteva descrieri generale. Este o zi cu energie pentru nativii zodiacului, astfel că se pot produce o mulțime de schimbări astăzi. Dacă unii nativi vor fi nevoiți să se adapteze din mers, alții vor fi ceva mai atenți la detalii și vor avea tendința de a despica firul în patru, lucru care nu va fi de fiecare dată în avantajul lor.

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023- Zodia Berbec

Ar fi bine ca astăzi să încerci să scapi de anumite frici din trecut. Cum poți face asta? Doar înfruntându-le. Dacă vei reuși acest lucru, cu siguranță vei simți o eliberare și ți se poate schimba inclusiv modul de a acționa.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023- Zodia Taur

Ai mai multă grijă la sănătate astăzi, în special la acele puncte sensibile. Pot să apară mici probleme care să te pună în dificultate, în special în a doua parte a zilei. 

Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023- Zodia Gemeni

Ai foarte multă energie astăzi, iar acest lucru îți va permite să faci mai multe lucruri decât ți-ai propus inițial. Nu uita că este o zi în care ar trebui să te și odihnești pentru a-ți încărca bateriile. 

Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023- Zodia Rac

Dacă simți că cei din jur te dau la o parte, poate că totul este doar în mintea ta. De fapt, de vină poate fi lipsa timpului liber, acesta fiind motivul pentru care persoanele apropiate ție nu îți mai acordă atât de multă atenție.

Citește și: Lună Nouă februarie 2023: Cele mai norocoase zodii. Ce ne spun astrele

Horoscopul zilei de duminică, 29 ianuarie 2023, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023- Zodia Leu

Dacă vrei să scapi de unele probleme din trecut, astăzi ar trebui să îți deschizi ceva mai mult sufletul. Alege o persoană de încredere și spune-i tot ce te frământă.

Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023- Zodia Fecioară

Sunt destul de multe lucrurile care te vor îngrijora astăzi, astfel că starea ta de spirit nu va fi una tocmai bună. Încearcă să te relaxezi, să renunți la gândurile negative și să petreci mai mult timp în compania celor dragi. 

Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023- Zodia Balanță

Astăzi te pot influența foarte mult părerile venite din partea celor din jur. Ar fi bine să iei deciziile pe baza a ceea ce crezi tu că e mai bine, fără să te gândești atât de mult la ceea ce vor spune ceilalți.

Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023- Zodia Scorpion

Vei solicita explicații peste explicații astăzi, vei despica firul în patru, iar cei din jur își pot pierde răbdarea. Nu exagera atunci când nu este cazul pentru că riști să pierzi foarte mult.

Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023- Zodia Săgetător

Unele schimbări care se pot produce astăzi te pot da peste cap, mai ales că nu te așteptai ca lucrurile să se întâmple în acest mod. Nu intra în panică. Cu siguranță există o soluție.

Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023- Zodia Capricorn

Nu ar trebui să îi lași pe cei din jur să decidă pentru tine. Acest lucru poate veni la pachet cu tot felul de frustrări, așa că ar fi mai bine să eviți aceste situații.

Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023- Zodia Vărsător

Pot să apară astăzi unele tensiuni în relația cu persoanele mai în vârstă din familie, mai ales dacă nu ai ținut cont de unele sfaturi pe care le-ai primit din partea lor. Încearcă să calmezi spiritele și să nu dai curs acestor discuții. 

Horoscop de weekend 18 – 19 februarie 2023. Zodiile se vor dedica mai mult propriei persoane.

Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023- Zodia Pești

Orgoliul nu te va lăsa astăzi să faci pace cu o persoană importantă din viața ta. Între voi au apărut unele tensiuni în ultima perioadă, iar tu nu vei fi gata să lași de la tine. Relația se poate deteriora și mai mult din această cauză. 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Lună Plină februarie 2023: Zodiile care vor avea parte de o surpriză majoră. Luna Plină a Zăpezii înlătură obstacole

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”