Horoscop zilnic 9 decembrie: O zodie ramane singura in prag de sarbatori

Webeditor: Bogdan Mihai Author: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 12:45

Varsatorii fac un lucru pe care si l-au dorit de mult timp, iar Pestii depun foarte mult efort la serviciu.

Sagetator

Ziua aceasta promite multe. Ai o multime de planuri facute si daca vrei sa iasa totul ca la carte, pastreaza-ti si tu cuvantul dat si nu anula nicio intalnire.

Capricorn

Analizezi foarte bine toate variantele pe care le ai la indemana in privinta unui proiect foarte indraznet. Ai grija la tonul pe care il folosesti in discutii, pentru ca interlocutorii sunt foarte sensibili.

Varsator

Ceva te motiveaza sa incepi o activitate pe care ai ocolit-o luni de zile. Ambitia de care dai dovada nu va ramane nerecompensata, iar ceea ce o sa primesti te va bucura.

Pesti

Prea multe lucruri de facut si putin timp la dispozitie. Te lipesti de birou si nu te mai ridici pana cand nu ti se termina programul.

Vrei mai multa siguranta in cariera si tocmai de aceea depui efort acum.

Berbec

Cineva iti cere o favoare, dar esti retinut in a-l ajuta. Cunosti tipologia acestui gen de om si nu te incanta varianta de a colabora cu el. Consulta-te cu partenerul de viata inainte sa iei o decizie.

Taur

Intimidezi pe cineva si nu va mai putea sa faca o prezentare.

Ai fost dur cu el la un moment dat. Trebuie neaparat sa discuti pentru a-l calma, altfel te vei gandi doar ca l-ai impiedicat sa faca ceva ce ii place.

Gemeni

Oricat ti-ar spune o persoana sa renunti la o idee pentru ca este mult prea indrazneata pentru tine tu nu renunti si mergi pe drumul tau. Se va dovedi a fi cea mai buna alegere facuta in ultima vreme.

Rac

Cu zambetul pe buze si cu un optimism iesit din comun reusesti sa ii convingi pe toti ca variantele propuse de tine sunt cele mai bune. Ai grija la ceea ce faci, pentru ca esti un model pentru o ruda mai tanara.

Leu

Se intampla ceva ce te ajuta sa recapeti increderea in tine. Evenimentele din ultimul timp te epuizasera si nu mai indrazneai sa pui in aplicare niciunul dintre planurile tale.

Fecioara

Esti foarte motivat sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput si nimic nu te opreste din drum. Asta nu inseamna ca nu o sa intampini dificultati, ci doar ca o sa le treci cu bine.

Balanta

Asculta-ti instinctul si nu abuza de increderea oferita de ceilalti. Multi isi pun sperantele in tine si le vei strica sfarsitul de an, daca nu ajungi in punctul dorit de ei.

Scorpion

Din orgoliu, refuzi sa faci ceea ce te-a rugat partenerul de viata. Vrei sa ii platesti cu aceeasi moneda pentru o greseala mai veche. Nu va fi un punct bun pentru relatia de cuplu.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!