Horoscop weekend 1-2 aprilie 2023. Capricornii își vor da seama care sunt prietenii lor falși

Author: Bianca Vidoi

Capricornii își vor da seama care sunt prietenii lor falși

Sursa: freepik

Descoperă horoscopul pentru weekendul 1-2 aprilie 2023. Află ce îți rezervă astrele! Racii vor lua decizii importante legate de viața lor.

Horoscopul pentru

weekendul 1-2 aprilie martie februarie 2023 oferă câteva descrieri generale. Nativii vor avea parte de câteva probleme în acest weekend. Nu vor avea timp de relaxare, aceștia vor vedea viața cu alți ochi și vor putea să își dea seama ce este bine și ce nu este.

Află horoscopul de weekend pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Citește și: Horoscop zilnic duminică, 2 aprilie 2023. Vărsătorii au multă energie pentru a își duce la bun sfârșit planurile

Horoscop weekend 1-2 aprilie 2023- Zodia Berbec

În ultima perioadă ai încercat din greu să îți împarți timpul între muncă și familie, însă oboseala a început să își spună cuvântul în aceste două zile, așa că timpul petrecut alături de familie nu o să fie cum vă doriți.

Încercați să vă odihniți pentru a putea să vă revanșați față de persoanele pe care le iubiți. 

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Horoscop weekend 1-2 aprilie 2023- Zodia Taur

În aceste două zile vei încerca să faci tot ce este posibil pentru a te face plăcut de o persoană care ți-a atras atenția, dar nu numai.

Îți dorești ca aceasta să te respecte, să aibă încredere în tine și să te aprecieze, așa că vei încerca să îi faci mici surpize pentru a îi intra la suflet.

Horoscop weekend 1-2 aprilie 2023- Zodia Gemeni

Te simți vinovat pentru toate lucrurile ce se întâmplă în jurul tău și îți dorești să găsești o soluție prin care să schimbi ritmul normal al lucrurilor, însă nu poți face nimic. Acest weekend trebuie să fie despre relaxare, meditare și energii pozitive, conform horoscopului de weekend

Horoscop weekend 1-2 aprilie 2023- Zodia Rac

Ai două zile de gândire asupra evenimentelor din viața ta, iar luni vei fi nevoit să iei mai multe decizii legate de viața ta personală, dar și profesională. Ai suficient timp pentru a reflecta asupra acestor decizii ce vor duce la schimbări importante din viața ta, așa că nu te stresa.

Citește și: Horoscop chinezesc vineri, 31 martie 2023: Zodiile care încheie luna cu un câștig important. Favoriții de azi ai zodiacului chinezesc

Horoscopul pentru weekendul 1-2 aprilie 2023 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop weekend 1-2 aprilie 2023- Zodia Leu

Acest weekend ai stabilit o plecare pentru câteva zile și chiar dacă aveți mare nevoie de ea, nu puteți să nu vă gândiți la familia voastră. Învățați să trăiți în moment și să vă bucurați de prezent pentru că familia voastră va fi mereu alături de voi și vă va susține deciziile.

Horoscop weekend 1-2 aprilie 2023- Zodia Fecioară

Te pricepi foarte bine la a oferi sfaturi, iar oamenii își dau seama de acest lucru și își doresc să caute ajutorul ce vine de la tine. Sâmbătă te vei întâlni cu o persoană dragă ție ce vrea să îți audă sfatul în câteva situații foarte delicte, ce au nevoie de o perspectivă înțeleaptă.

Horoscop weekend 1-2 aprilie 2023- Zodia Balanță

Îți dorești ca societatea să nu îți schimbe convingerile sau idealurile pe care le ai despre lumea în care trăiești, însă acest lucru devine din ce în ce mai complicat atunci când primești presiuni din diferite părți. Acest weekend nu este cel mai bun deoarece nu poți să îți exprimi ideile așa cum îți dorești.

Citește și: Mini-vacanța de 1 mai 2023: Un nou weekend prelungit pentru români

Horoscop weekend 1-2 aprilie 2023- Zodia Scorpion

Libertatea este cel mai important lucru pentru tine, însă acest lucru devine problematic atunci când persoanele din viața ta vor să îți eliberezi programul pentru ele. În acest weekend ai timpul necesar să îți faci un program bine organizat în care să îți concentrezi atenția pe anumite persoane și activități din viața ta.

Horoscop weekend 1-2 aprilie 2023- Zodia Săgetător

Sunt câteva persoane din jurul tău ce vor să îți testeze limitele și să te enerveze, însă tu ești foarte calm, deschis și tolerant așa că planul nu le va funcționa. Continuă să fii tot așa și încearcă să discuți cu aceste persoane despre motivele din spatele acțiunilor lor, ce par a fi personale.

Horoscop weekend 1-2 aprilie 2023- Zodia Capricorn

Trebuie să fii atent la persoanele pe care le ai în jurul tău și care uneori par că au cele mai pure și bun intenții deoarece acestea te influențează negativ. În acest weekend îți vei da seama de adevărata lor față și te vei distanța de persoanele ce vor să își pună amprenta pe modul tău de a fi, într-un mod neplăcut.

Horoscop weekend 1-2 aprilie 2023- Zodia Vărsător

Acest prim weekend de aprilie te va ajuta să te regenerezi, atât sufletește, cât și mental și fizic pentru o nouă săptămână plină de activitate. Ai o energie pe care foarte multă lume o invidiază, mai ales prietenii falși pe care îi ai în jurul tău fără să îți dai seama.

Horoscop chinezesc vineri, 2 iunie: Zodiile care au de luat decizii importante în această zi

Horoscop weekend 1-2 aprilie 2023- Zodia Pești

Vrei să ieși, să te distrezi, însă prietenii tăi nu au mereu timpul și energia necesară pentru a îți face pe plac. Aceștia se ocupă de propia lor viață, ceea ce nu este greșit, astfel vei putea învăța să ieși singuri și să te bucuri de propia ta companie.

Descoperă și mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Curs valutar BNR 31 martie 2023: La ce cotație a ajuns euro vineri? Ce se întâmplă cu principalele valute la final de lună

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!