Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 6 – 12 iulie 2019. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 6 - 12 iulie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


In articol:

Berbec

În prima parte a zilei de 6 iulie, stare bună, plină de energie care se continuă direcția astrală a ultimelor două zile. Între 6 iulie, după ora 07:26', și dimineața zilei de 8 iulie, muncă, efort, hărnicie, nevoia de a avea răbdare la locul de muncă cu aspectele mai puțin spectaculoase ale muncii lor de fiecare zi. Discrete probleme digestive sau biliare ori intestinale.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 7 - 13 iulie. Unele zodii se întorc la fostele iubiri. Căldura de afară ne face mai pasionali și visători - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Un nou PERICOL mortal în România! Se pot transmite boli cumplite - capital.ro

Între 8 iulie, după ora 09:07′, și 10 iulie, la prânz, posibile invitații la dialog sau situații destul de încurcate în fața cărora nativii trebuie să rămână rezervați, diplomați și, în măsura posibilității, obiectivi; pe fond, presiunile familiale și cele publice ori socio-profesionale ridică una sau mai multe probleme imposibil de rezolvat repede și fără efort sau fără conflict.

Citeste continuarea pe kfetele.ro 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies