Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 22-28 iunie 2019. Mercur va intra în zodia Leului

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 22-28 iunie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Berbec

În prima parte a zilei de 22 iunie, notă de surpriză sau de inedit în relațiile Berbecilor cu apropiații. Între 22 iunie, între ora 17.02, și dimineața zilei de 25 iunie, nevoie de relaxare. Nativii vor adopta o atitudine de indiferență față de orice stimul sau activitate născută din obligație (”trebuie să fac curățenie”, ”trebuie să plec”, ”trebuie să termin lucrarea”), pentru că vor percepe aceste proiecte obișnuite de viață ca un factor de stres, ca o ”pedeapsă”, ca o povară. Acum, ei vor dori să ia distanță față de aceste provocări cotidiene, pentru a se recupera fizic, dar mai ales psihic. Între 25 iunie, după ora 5.38, și după-amiaza zilei de 27 iunie, Luna, în tranzit prin semnul lor zodiacal natal, îi va recupla la culoarul de energie astrală necesară, iar ei se vor simți învigorați și (destul) de puternici, ba unii chiar vor avea chef de muncă și vor aborda adecvat subiectele care, până mai ieri, le dădeau ”dureri de cap”. În zorii zilei de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita, într-o primă etapă, până pe 20 iulie, și apoi, după încheierea mișcării aparent retrograde, între 11 și 29 august a.c., ceea ce indică un accent special pus, în această vară, pe sectorul sentimentelor, emotivității, creativității și al relațiilor dintre părinți și copii.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 30 iunie. Ultima săptămână din această lună aduce schimbări majore! Atenție, la prietenii falși și la căsătoriile de ochii lumii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Taur

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate