Horoscop Urania: Previziuni astrale pentru perioada 20-26 aprilie 2019. Soarele va intra în zodia Taurului. Venus va intra în zodia Berbecului

,

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 20-26 aprilie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 20-26 aprilie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Berbec
Între 20 și 21 aprilie seara, continuă posibilele împrejurări confuze, tulburări ori răsturnări de situație în plan material/financiar care pot fi resimțite mai acut ca în alte dăți, pe fondul intrării Soarelui, pe 20 aprilie, în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 21 mai a.c.; ori, poate, va fi doar spaima că un eveniment neplăcut le-ar putea da planurile peste cap.

Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 15 mai a.c. Va fi un tranzit destul de comod pentru că va introduce un plus de protecție, va genera o stare fizică și psihică bună, va insufla optimism, curaj, încredere.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Citește și:

Zodiile care fac cel mai mult sex. Aceste femei sunt zeiţe în pat! Bărbaţii care au relaţie cu ele sunt cei mai norocoşi

HOROSCOP FLORII 2019 cu Mihai Voropchievici. Gemenii vor găsi o dragoste pasională, Racii câştigă pe toate planurile

HOROSCOP weekend 19-21 aprilie. Berbecii trebuie să fie atenți la parteneri, Gemenii încheie un ciclu de viață

Horoscop, luni, 21 septembrie 2020! Zodia care primeste ajutorul ajutor DIVIN la inceput de saptamana

Horoscop, duminica, 20 septembrie 2020. Astrele pun la incercare mai multe zodii


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies