Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 13-19 aprilie 2019. Luna plină aduce schimbări radicale. Peste ce zodii dă norocul săptămâna viitoare

,

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 13-19 aprilie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


In articol:

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Horoscop Urania. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC

În prima parte a zilei de 13 aprilie, provocări domestice curente care au generat disconfort și care îi obligă pe nativi să se concentreze asupra lor pentru a face ordine. Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, momente de entuziasm, chef de distracție, atitudine participativă față de situațiile care îi pot rupte de banalitatea preocupărilor cotidiene sau de rutina de la locul de muncă. Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, nativii vor fi obligați să acorde (mai) mult timp preocupărilor profesionale. Discrete disfuncții organice legate de fiziologia organelor localizate în abdomenul inferior. În dimineața zilei de 17 aprilie, Mercur va intra în zodia Berbecului și le va da nativilor capacitatea de a vorbi expresiv, de a-și susține în mod convingător un punct de vedere.

Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, relațiile parteneriale pot fi puse la încercare: soțul, asociatul, colaboratorul, rivalul va ridica o problemă de interes comun în termeni răspicați. Pe 19 aprilie va avea loc, pentru a doua oară, în acest an, Luna Plină în Balanță, (prima Lună Plină în Balanță a avut loc pe 21 martie a. c.). Această ipostază astronomică, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în același semn zodiacal), reprezintă un mecanism astronomic firesc care s-a format de mai multe ori, din anul 2000 până în prezent, iar pe direcția Berbec/Balanță, s-a întâmplat în 2004. El va avea efect în plan personal și partenerial, diferit în funcție de vârstă și ecou biografic. Atenție la probleme care s-au pus cu o lună în urmă și care revin vor atrage atenția asupra nevoii de a se ține cont de aceleași condiții care au fost ignorate sau abandonate. Din 19 aprilie, după ora 15:40′, trăiri intense, uneori de-a dreptul destabilizatoare cu privire la o chestiune bănească sau materială care-i preocupă în mod special.

Citeste mai mult pe Kfetele.ro.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop miercuri, 20 ianuarie 2021. Zodia care poate pierde o sumă mare de bani!

BREAKING - Florin Cîțu nu exclude să preia PNL

Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui Vadim Tudor! Toată lumea a rămas mască

Horoscop marți, 19 ianuarie 2021. Zodia care primește numeroase vești!

Horoscop luni, 18 ianuarie 2021. Ce zodie va avea noroc la bani?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies