Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 1-7 iunie 2019. Zile negre pentru Tauri, sentimente intense pentru Raci

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 25-31 mai 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. 


In articol:

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 1-7 iunie 2019

Între 1 și 2 iunie după-amiaza, perioadă confortabilă, din punct de vedere organic, șanse sau noroc; ipostaze care le vor face plăcere sau, în funcție de natura și contextul în care ele se vor materializa, îi vor flata, măguli sau „repara” în ochii altora. Între 2 iunie, după ora 14:48′, și 4 iunie seara, discuții despre bani sau bunuri care se pot accentua sau pot căpăta o ipostază semnificativă în preajma zilei de 3 iunie, când va avea loc Luna Nouă în Gemeni.

Citeste si: Ozana Barabancea, încă o operație estetică. E incredibil ce își va face acum la coapse pentru ca picioarele ei să arate așa cum își dorește

Litigiile pe chestiuni patrimoniale vor fi aprinse dar nu vor rezolva nimic, nici în plan personal și nici nu vor duce la împăcare sau înțelegere de bună voie ba chiar vor lansa provocări care, teoretic, se vor stinge în prima parte a lunii decembrie a. c. Între 4 iunie, după ora 19:17′, și 6 iunie noaptea, universul comunicării va fi modelat de planeta Mercur care, pe 4 iunie, va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie, într-o primă etapă, pentru că, după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mișcări retrograde, ea va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita pentru a doua oară, între 19 iulie și 11 august a. c. Astfel, este de reținut că, în primele trei săptămâni, nativii pot acumula informații interesante și necesare, se pot consulta dar, ca tendință generală, ar fi bine să nu se bazeze doar pe aceste informații, care se vor modifica substanțial, în aceste două-trei luni, conducându-i, de-a lungul acestui răstimp, la alte concluzii, mai adecvate, mai utile sau mai firești în legătură cu cauza pe care ei trebuie să o rezolve. În acest răstimp, ca și în următoarele două-trei săptămâni, contradicții între ceea de văd și aud ori înțeleg și convingerile lor anterioare. Între 6 iunie, după ora 22:16′, și 7 iunie, intervenții autoritare în „jocurile de familie” sau de redresare a relațiilor care alunecă necontrolat spre eroare și subiectivism.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate