Horoscop Urania pentru saptamana 18 – 24 august. Soarele va intra in zodia Fecioarei - Urmeaza o perioada anosta, fara har si suflu artistic

Previziuni astrologice pentru perioada 18 – 24 august. Soarele va intra în zodia Fecioare

Berbec 

 

 

Pe 18 august, îndoieli şi temeri cu privire la viitorul unei sume de bani care nu se mai rezolvă. Aspectul nu este nou şi, departe de a se atenua, el sporeşte în intensitate, în aceste zile, prin discuţiile directe, faţă-n faţă, cu una sau mai multe persoane implicate în aceste operaţiuni sau prin dialogurile interioare pe care le susţine nativul cu sine, în efortul de a înţelege mai bine situaţia sau a-i „da de cap'.

 

Uneori, nu acesta n-ar respinge ideea unei şmecherii (ne)vinovate care să deblocheze situaţia confuză. Între 18 august, după ora 19:45, şi dimineaţa zilei de 21 august preocupări legate de studii, burse, specializări, stagii de perfecţionare, de ipoteza stabilirii în străinătate sau de un progres profesional.

 

Citeste si: Cutremur total la RCS-RDS. Anunțul făcut astăzi de companie. Este vorba de o sumă uriașă - capital.ro

Planuri de mărire.

În dimineaţa zilei de 20 august, Mercur va reveni la mişcarea directă şi le va da Berbecilor un fel aparte de a vorbi şi de a se purta: cu siguranţă de sine, cu aplomb; ei vor ridica pretenţii şi îşi vor impune punctul de vedere în relaţiile sufleteşti, ceea ce, pentru moment, le poate da satisfacţia unei victorii, dar, pe termen lung, poate deveni subiectul unor reproşuri. Între 21 august, după ora 07:01, şi seara zilei de 23 august, piedici profesionale, sarcini de serviciu greu de realizat. În dimineaţa zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul sănătăţii şi va influenţa, timp de o lună, fiziologia aparatului digestiv, secundar a sistemului hepato-biliar şi a organelor situate în zona abdomenului.

 

 

Perioadă de muncă, de hărnicie, de efort şi de rutină.

Între 23 august, după ora 19:56, şi 24 august surprize de la prieteni, atitudini ciudate ale acelora, situaţii neobişnuite pe care nativul le va trăi alături de apropiaţi dar nota generală nu va fi una plăcută, de acceptare ci de respingere.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies