Horoscop URANIA pentru perioada 4-10 mai 2019. Cele mai norocoase zodii. Parcă le-a pus Dumnezeu mâna în cap!

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 4-10 mai 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


In articol:

Previziuni astrale zodia Rac pentru perioada 4-10 mai 2019

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, nativii vor simți nevoia să stabilizeze una sau mai multe relații de prietenie. Dacă este vorba de cei tineri, aceste relații reprezintă factori de stabilitate socială necesari, dacă este vorba de persoane între 41/42 de ani, atunci va fi vorba de o reevaluare, de o triere și, eventual, de o reorientare către noi cercuri de comunicare și cooperare.

Citeste si: ALERTĂ METEO: Val de aer arctic, ploi torenţiale, vijelii, grindină şi ninsori la munte în următoarele TREI ZILE

Posibilă acceptare sau cooptare a unui nativ într-o structură care să-i permită să desfășoare activități ce fac apel la vocațiile personale. Acest proces de consolidare, prin raportarea la alții, va fi intensificat de Luna Nouă în Taur, care va avea loc pe 5 mai. Din 6 mai, Mercur va tranzita acest sector până pe 21 mai, fiind un factor favorabil schimbului de idei și cunoașterii prin dialog. Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, impact diferit ca intensitate, în funcție de vârstă și de tabloul clinic general, asupra celor două case ale sănătății, din cauza opoziției dintre Marte și Jupiter, care va atinge apogeul în această săptămână.

Posibile probleme de natură juridică sau care nu-și vor găsi rezolvarea decât prin hotărârea unei instanțe în chestiuni ce privesc locul de muncă al unui Rac; este vorba, în principal, de latura contractuală și, secundar, de cea materială. Atenție la conflictele care s-au desfășurat departe de ochii și urechile nativului, care descoperă acum de cine a fost ”lucrat” în secret. Între 8 mai, după ora 12.07, și după-amiaza zilei de 10 mai, Luna va tranzita zodia Racului și va intensifica trăirile, dar și calitățile personale fără ca, prin asta, să-i facă pe nativi mai adaptați la provocările parteneriale care continuă să se manifeste ori care abia acum încep să prindă contur. Din 10 mai, după ora 16.14, impulsuri de afirmare prin bani (acumulați, câștigați, etalați prin cumpărături sau investiții semnificative).

Citeşte continuarea pe Libertatea.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate