HOROSCOP URANIA 19-25 MAI 2018: Cuadratura Marte-Uranus aduce mici tensiuni. Schimbari in Casa banilor si dezmat in Casa dragostei

Previziuni Urania pentru perioada 19 – 25 mai 2018. Soarele va intra in zodia Gemenilor. Venus va intra in zodia Racului.

Berbec

Intre 19 si inceputul zilei de 20 mai, Berbecii vor face efortul de a pastra armonia in casa in locuiesc sau in familia de care apartin desi, in sufletul lor, pastreaza nemultumiri, pe care si le reprima. Din 19 mai, cand Venus va intra in zodia Racului, acest sector de viata va fi invaluit de influxurile bune, blande si calde ale Micului Benefic, care va introduce o binevenita doza de intelegere, concesie, iertare sau dorinta de cooperare.

Intre 20 mai, dupa ora 02:11′ si dimineata zilei de 22 mai, cei tineri vor fi cuprinsi de doruri si dorinte aprinse: unii se vor indragosti, altii vor trai clipe intense, vecine cu patima. Moment bun pentru cei care desfasoara activitati cu specific artistic, in cadrul carora vor juca un rol de pionierat, incercand sa impuna noi forme de exprimare.

Pe 21 mai, Soarele va intra in zodia Gemenilor si va lumina casa a treia a exprimarii orale, a dialogurilor si deplasarilor in chip fericit, transformand scurtele calatorii in prilejuri de bucurie si satisfactie.

Etapa buna pentru urmatoarele treizeci de zile pentru cei care vor sustine examene si care vor avea, in tot acest rastimp, posibilitatea sa invete mult, repede, temeinic si sa faca fata exigentelor in cadrul unor competitii scolare/universitare.

Intre 22 mai, dupa ora 05:03′, si dimineata zilei de 24 mai, munca, rutina, efort si osteneala, intr-un registru obisnuit, la locul de munca. Discrete tulburari digestive.

Intre 24 mai, dupa ora 09:52′, si 25 mai, efort de cooperare, tendinta de a se supune normelor de politete, conduita sau intereselor superioare pentru ca, dinspre casa rolului social, vin presiuni, ostilitati si tendinte de reprimare a rolului lor intr-un parteneriat, asociere, proiect.

Ultima zi a rastimpului analizat aduce constrangeri sau obligatii care impun un sacrificiu de timp, de rabdare, de bani, de atentie sau, chiar, de interes personal.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate