Horoscop Urania 18-24 mai 2019. Lună Plină în Scorpion. Soarele şi Mercur vor intra în zodia Gemenilor

,

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 18-24 mai 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 18 și 19 mai, dimineața, nativii vor trăi sub impulsul fazei de Lună Plină în Scorpion, care va avea loc în ziua de 18 mai și care va angaja sectorul beneficiilor materiale obținute cu ajutorul altora. O notă de teamă s-ar putea instala în cazul unor persoane care vor avea impresia că sunt păcălite, că ceva în neregulă, în detrimentul lor, se petrece în "culise" și că ei nu pot controla situația.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 - 25 mai. Urmează o perioadă dificilă, karma face dreptate în rândul zodiilor - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, sectorul comunicării va fi intens solicitat de tranzitele momentului care îi pot transforma pe nativi în niște campioni ai dialogurilor, ai conversațiilor sau al exprimării publice, pentru că, pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, pe care o va traversa până pe 21 iunie a.c., alături de Mercur, care va intra, și el, tot pe 21 mai, în același semn, în care va rămâne până în seara zilei de 4 iunie a.c. În felul acesta, cele două tranzite prin sectorul schimbului de idei și al știrilor le vor permite să învețe și să primească informații. Oferta, invitaţia sau provocarea de a călători în țară şi/sau în străinătate se poate ivi la tot pasul, dar Berbecii le vor tria în funcţie de beneficiul pe care l-ar avea în urma acestor deplasări. Vor fi avantajați cei care vor susține examene, mai ales în varianta probelor orale. Între 23 mai, după ora 20.50, şi 24 mai, efort de păstrare şi securizare a unei postùri publice, a unei funcţii sau demnităţi care, în prezent, este supusă încercărilor şi complicaţiilor venite dinspre familie; acestea le vor abate atenţia pe chestiunile personale sau vor pune, într-o ecuaţie şubredă, interesele și nevoia lor de a-şi consolida imaginea publică şi autoritatea. Între 21 mai, după ora 10.57, şi seara zilei de 23 mai, întâmplări caudate, trăite alături de prieteni, circumstanțe speciale pe fondul cărora evoluează relația Berbecilor cu una sau mai multe persoane apropiate lor.

Citeste si: Previziunile Minervei pentru a doua jumătate a lunii Mai 2019. Momente critice pentru ŞAPTE zodii. Cine va cunoaște fericirea adevărată

TAUR

Între 18 și 19 mai, dimineața, relațiile parteneriale nu vor evolua tocmai confortabil din cauza Lunii Pline în Scorpion, care se va petrece în ziua de 18 mai și care va introduce note de suspiciune, de enervare, de nemulțumire sau de ostilitate, mai ales dacă în joc va intra un interes material sau o competiție.

Între 19 mai, după ora 4.21, și dimineața zilei de 21 mai, dialoguri pe teme materiale care vor aborda din perspective diferite partajele, moștenirile, obținerea unei susțineri financiare. 

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

 

Citește și:

Asta va fi VARA LOR! Ele sunt FEMEILE anului 2019. Ce zodii vor da LOVITURA pe toate planurile

Horoscop. ZODII cu buzunarele pline de BANI in 2019. Ei au parte de noroc in orice domeniu

Horoscop iunie 2019. Zodiile care își schimbă radical viața vara asta

Horoscop, luni, 21 septembrie 2020! Zodia care primeste ajutorul ajutor DIVIN la inceput de saptamana

Horoscop, duminica, 20 septembrie 2020. Astrele pun la incercare mai multe zodii


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies