Horoscop Urania 16 – 22 iunie 2018. Soarele intra in zodia Racului

,

Horoscop Urania 16 – 22 iunie 2018. Soarele intra in zodia Racului.

Horoscop BERBEC

In prima parte a zilei de 16 iunie, concentrare de scurta durata pe o problema minora domestica sau familiala. Intre 16 iunie, dupa ora 10:21′, si dimineata zilei de 18 iunie, entuziasm, chef de viata, mai ales de petreceri si senzatii tari.

Berbecii vor dori sa se traiasca neconstransi de reguli si interdictii. Unii se vor mobiliza pentru a-si depasi limitele sau performantele anterioare în cadrul unor întreceri sportive la care pot avea succes.

Şansa la jocurile de noroc, la pariuri, la distractiile care presupun o miza baneasca. Parintii nascuti în zodia Berbecului se vor purta autoritar cu copiii lor. Pentru femeile tinere, etapa favorabila conceperii unui copil. Intre 18 iunie, dupa ora 11:41′, si 20 iunie, la pranz, reîntoarcere, cu sau fara chef, la munca.

Chestiuni curente banale, de rutina, de natura fiscala, administrativa. Intre 20 iunie, dupa ora 15:30′, si 22 iunie seara, tentative firave de a se ajunge la o întelege cu persoane cu care nativii se afla în conflict.

Cu exceptia relatiilor conjugale, unde se poate restabili dialogul si pacea sau toleranta reciproca, putinele vor fi sansele sa rezolve ceva pe calea dialogului asta si din cauza faptului ca, pe 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului (Solstitiul de vara), respectiv în casa a IV-a, si va face aspecte astrale complicate cu casa a VII-a a parteneriatului precum si cu casa I, ceea ce va complica întregul complex de relatii, interese si atitudini, instaurand o atmosfera refractara solutiilor diplomatice sau elegante, instaurand rigiditatea, încapatanarea si lipsa de suplete în dialog si în decizii.

Din 22 iunie, dupa ora 22:41′, va începe o perioada în care nativii se vor framanta în legatura cu o chestiune materiala; timp în care ar putea intui riscurile, nebanuite pana acum, ce pandesc un avantaj material ce-i intereseaza îndeosebi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop Minerva pentru saptamana 17-23 iunie 2018. Doua zodii au mari probleme

ALERTĂ în Capitală - O antenă de mari dimensiuni a căzut peste două locuințe / VIDEO

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Horoscop saptamanal 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu. Neptun va fi retrograd si va scoate la lumina secrete! Zodiile care vor fi afectate de acest eveniment

HOROSCOP WEEKEND 16-17 IUNIE 2018: Luna noua in Gemeni. Sambata este o zi linistita, duminica astrele se agita

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies