Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 20-26 mai 2019. Cine este pregătit pentru GEMENI? Pe locuri, fiţi gata… START!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 20-26 mai 2019 ; incepe saptamana ce ne introduce in fascinantul sezon al Gemenilor 2019!

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Draga Taurule, aceasta saptamana iti va aduce o varietate de sentimente si influente, asa incat in general va fi nevoie sa faci un efort semnificativ. La inceputul saptamanii, logica va domina si alegerile tale vor fi mai responsabile si practice. Fii atent, nu doresti sa devii prea insistent, pentru ca presiunea pusa pe oameni si situatii nu te va ajuta sa obtii ceea ce vrei. instinctele iti sunt foarte crescute si iti imbunatatesc abilitatea sa te focusezi pe ceea ce tintesti. Perseverenta si diligenta te vor duce unde doresti. Emotiile vor fi intense dar tu ai abilitatea sa le gestionezi si sa le ascunzi de ochii lumii cand este necesar.

Citeste si: Cum arată acum actorii din îndrăgitul serial "Friends", la 15 ani de la ultimul episod al seriei. Au ajuns de nerecunoscut!

Horoscop saptamanal
Accentul va fi pus sa iti hranesti increderea de sine pentru ca uneori esti in stare ca nimeni altul sa te pui singur la pamant. Focuseaza-te pe tot ceea ce faci bun si bine si pe zonele pe care stralucesti. Ai asa de multe puncte forte ! Pompeaza-te singur in sus, sa fii vazut si laudat pentru ca meriti. In iubire, poate fi saptamana care schimba totul.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate