Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie 2023. Luna Plină în Leu le schimbă viața nativilor zodiacului

Autor: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru săptămâna 30 ianuarie-5 februarie 2023 

Sursa: freepik.com

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 30 ianuarie- 5 februarie 2023. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Fecioară pot întâmpina probleme din punct de vedere sentimental.

Horoscopul pentru săptămâna 30 ianuarie-5 februarie 2023 oferă câteva descrieri generale. Este o săptămână cu de toate pentru nativii zodiacului. Cel mai important aspect al acestei săptămâni este Luna Plină în zodia Leu. Aceasta se va forma pe data de 5 februarie 2023 și îi va determina pe nativii zodiacului să facă schimbări, să încheie anumite capitole din viața lor sau să își facă ordine în gânduri.

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie 2023- Zodia Berbec

Berbecii vor fi foarte hotărâți în această săptămână, astfel că dacă vor lua unele decizii, nimeni și nimic nu îi va mai putea face să se răzgândească. Acești nativi ai zodiacului se pot gândi serios să pună punct unor parteneriate sau să încheie anumite relații care nu mai funcționează.

Se anunță schimbări importante pentru ei. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie 2023- Zodia Taur

De schimbări în plan personal vor avea parte și nativii din zodia Taur. Este o săptămână în care acești nativi ai zodiacului vor simți nevoia să își pună ordine în gânduri și în viață. Dacă sunt unele relații care de ceva timp scârțâie, nu ar fi exclus ca acești nativi să decidă să le încheie. 

Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie 2023- Zodia Gemeni

Gemenii trebuie să fie foarte atenți în această săptămână la negocierile pe care le vor purta.

Acești nativi ai zodiacului riscă să facă unele alegeri care să nu fie tocmai inspirate. Nici la capitolul comunicare nu vor sta mai bine acești nativi, astfel că de multe ori pot fi înțeleși greșit, situația în care pot să apară tot felul de conflicte. 

Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie 2023- Zodia Rac

Nativii din zodia Rac vor avea o săptămână bună, însă doar dacă vor acorda ceva mai multă atenție sectorului financiar.

Este foarte important ca acești nativi să își împartă cu atenție banii și întâi să se ocupe de achitarea datoriilor. În caz contrar pot fi puși în situații neplăcute. 

Citește și: Zodiac chinezesc FEBRUARIE 2023: Zodiile care se bucură de succes. Previziuni astrale în Anul Iepurelui de Apă

Horoscopul pentru săptămâna 30 ianuarie-5 februarie 2023 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie 2023- Zodia Leu

Leii vor avea o săptămână bună la job, dar cu toate acestea, în continuare se vor confrunta cu tot felul de stări contradictorii. Nu este un moment bun pentru a lua decizii importante. Acești nativi vor fi confuzi și există riscul să facă alegeri greșite, cu impact pe termen lung. 

Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie 2023- Zodia Fecioară

Este o săptămână destul de dificilă pentru nativii din zodia Fecioară, în special din punct de vedere emoțional. Se pot reactiva tot felul de temeri, de frici, unele dintre ele având rădăcini profunde în trecut. Luna Plină în zodia Leu îi poate determina pe acești nativi ai zodiacului să facă unele schimbări care să îi ajute să își rezolve aceste probleme și să vindece unele răni mai vechi. 

Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie 2023- Zodia Balanță

Pentru nativii din zodia Balanță se anunță o săptămână cu aspecte bune, în special din punct de vedere personal. Acești nativi vor fi ceva mai comunicativi și mai deschiși în ceea ce privește rezolvarea problemelor. Astfel, vor reuși să pună punct unor conflicte care durează de ceva timp și care au avut un impact puternic asupra lor. 

Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie 2023- Zodia Scorpion

În săptămâna 30 ianuarie-5 februarie 2023, Scorpionii pot avea parte de schimbări din punct de vedere profesional. Este un moment bun pentru a face alegeri pe termen lung, astfel că este esențial să se gândească la cum ar putea evolua lucrurile și peste câteva luni sau ani. Având această viziune în minte vor reuși să facă totul ca la carte. 

Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie 2023- Zodia Săgetător

Săgetătorii își pot da seama că unele lucruri în care au crezut până acum nu au fost tocmai ceea ce aveau nevoie și că din acest motiv s-au confruntat cu tot felul de probleme în ultima perioadă. Este momentul marilor schimbări, iar Luna Plină în zodia Leu le va da curajul necesar pentru a le face. 

Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie 2023- Zodia Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de schimbări în carieră, iar acestea vor avea un impact puternic și asupra sectorului financiar. Este esențial ca acești nativi ai zodiacului să nu se grăbească să facă unele investiții, mai ales dacă acestea presupun sume importante de bani. 

Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie 2023- Zodia Vărsător

Vărsătorii se apropie cu pași repezi de îndeplinirea unui obiectiv, iar acest lucru le va da încredere în ei și în șansele lor de reușită. Este un moment în care pot obține reușite importante, însă trebuie să fie ceva mai atenți la persoanele din jurul lor. Unele dintre ele le vor pune bețe în roate. 

Horoscop săptămânal 30 ianuarie-5 februarie 2023- Zodia Pești

Peștii au parte de o săptămână cu ceva provocări, mai ales în plan sentimental. Pot ieși la iveală unele secrete care să îi determine pe acești nativi ai zodiacului să pună piciorul în prag. 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop zilnic luni, 30 ianuarie 2023. Zodia care poate obține tot ce își dorește astăzi

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!