Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023. Zodiile norocoase la început de lună. Au o săptămână foarte bună

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 03 apr 2023, 11:37

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 3-9 aprilie 2023. Află ce îți rezervă astrele! Berbecii au o energie incredibilă.

Află  horoscopul  săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Citește și: Vremea aprilie 2023: Prognoza meteo completă pentru această lună

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023- Zodia Berbec

Te simți în formă de luptă, în formă maximă, în timp ce experimentezi o energie incredibilă care străbate corpul tău.

Este chiar posibil să te simți copleșit de atâtea oportunități care îți ies în cale. Profită la maximum de ea. Odată ce ai demarat proiectul tău, te întâlnești cu aprobarea altora. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023- Zodia Taur

Folosiți reținerea acolo unde este cazul și nu exagerați, nu lăsați să vă scape situația de sub control, astfel încât să fiți rănit față de cei la care țin cel mai mult. Nu trebuie să fie așa, utilizați-vă energia în mod pozitiv și faceți exerciții pentru a elibera orice stres sau tensiune. În ceea ce privește regimul tău de exerciții, nu fii prea extrem în abordare.

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023- Zodia Gemeni

Te străduiești pentru mai multă responsabilitate profesională, arată-le altora de ce ești capabil, demonstrează-ți abilitățile, este ușor să-ți realizezi obiectivele fără a-i tulbura pe cei care s-ar fi putut simți anterior amenințați de ambiția ta. Opiniile tale sunt recunoscute și ideile pe care le ai în aproape orice chestiune sunt acceptate. Acest lucru se aplică tuturor discuțiilor.

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023- Zodia Rac

Puteți îndeplini orice sarcini noi fie singur, fie ca parte a unei echipe. După cum era de așteptat, sugestiile pe care le faci sunt acceptabile pentru alții care tind să fie de acord cu tine. Folosește această influență pentru a-ți îndeplini dorințele, rămâi neclintit, fidel obiectivelor tale și probabil că acestea vor fi întâmpinate cu aprobare de acei oameni din viața ta.

Horoscopul pentru săptămâna 3-9 aprilie 2023 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023- Zodia Leu

Fă-ți o favoare, încetează să-ți folosești propriile idei și puncte de vedere, cu excluderea celorlalți. Arată puțină modestie și păstrează-ți cumpătul dacă vrei să-ți păstrezi calmul și majoritatea prietenilor tăi. A te strădui mereu să te dovedești este o risipă inutilă de energie.

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023- Zodia Fecioară

Cu o hotărâre care demonstrează pe deplin puterea scopului pe care îl ai, ești capabil să dezvolți idei inventive și practice pentru rezolvarea problemelor care înseamnă că alții te observă. Competența și hotărârea ta se dovedesc a fi benefice în munca ta. Oamenii îți ascultă sfaturile și îți admiră abilitățile. 

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 3 aprilie 2023: Zodiile care-și pot spori câștigurile materiale. Încep săptămâna cu o veste excelentă

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023- Zodia Balanță

Abordezi lucrurile într-un mod destul de diferit și dezorganizat și încerci să faci prea multe lucruri deodată. Asigurați-vă că nu pierdeți timpul cu detalii irelevante sau nu vă pierdeți cumpătul în acest proces. Fii dispus să faci compromisuri în relația ta,  dacă nu, s-ar putea să ai multe certuri. Fii atent la semnalele pe care ti le trimite corpul tau.

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023- Zodia Scorpion

Lasă toleranța, răbdarea și înțelegerea să aibă prioritate față de modul în care te comporți. Alegi însă să-ți impui voința într-un mod prea pasional și nemilos, ceea ce, de înțeles, nu este bine primit de cei cu care îți împarți viața de zi cu zi. Comportamentul tău va trebui să se schimbe pentru a evita posibilele conflicte pe care să le ai cu oamenii apropiați.

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023- Zodia Săgetător

Asigurați-vă că vă păstrați cumpătul și evită să-ți arăți nemulțumirea în mod inutil față de cei la care se presupune că țin cel mai mult. Practicați mai multă reținere și fiți mai atenți la modul în care îi tratați pe ceilalți. Răsfață-te cu o pauză calmă și relaxantă, folosește timpul pentru a reajusta planurile și a le coordona cu partenerul tău și familia ta.

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023- Zodia Capricorn

Orice abordare pe care o faci este probabil să fie binevenită, iar ceilalți observă cât de implicat ești, dacă este cel mai probabil să te bucuri de o implicare romantică. Alții vă solicită sfatul și opinia cu privire la problemele care îi privesc și sunt recunoscători pentru modul competent în care primesc asistență. 

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023- Zodia Vărsător

Asigurați-vă că evitați discuțiile prelungite care vă fac să deveniți frustrați și supărați pe cei care par să vă pună obstacole în cale. Practicarea reținerii de sine se aplică tuturor activităților, deoarece încrederea în tine te poate conduce să asumi mult mai mult decât te descurci în mod realist, iar abordarea ta destul de neglijentă trebuie valorificată într-un mod mai practic și mai gândit pentru a reuși, potrivit horoscopului săptămânal

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023- Zodia Pești

Toate aspectele experienței pe care le-ați acumulat anterior sunt puse în aplicare și vă ajută să faceți față cu încredere în majoritatea situațiilor pe măsură ce apar. Sunteți mulțumit de voi înșivă și de efortul pe care îl puteți face pentru a vă apropiați de dorințele voastre din viitor. Este potrivit să cauți îmbunătățiri în viața ta de afaceri, socială și romantică.

Descoperă și mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Prognoza meteo ANM marți, 4 aprilie 2023. Va ploua în majoritatea regiunilor din țară, iar la munte va ninge și se va depune un nou strat de zăpadă.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!