Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022. Zodiile care primesc vești bune în această săptămână

,
horoscop saptamanal 26 septembrie- 2 octombrie

Horoscopul pentru săptămâna 26 septembrie- 2 octombrie  

[Sursa foto: PixaBay]

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 26 septembrie- 2 octombrie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Rac vor învăța să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Horoscopul pentru

săptămâna 26 septembrie- 2 octombrie 2022 oferă câteva descrieri generale. Începe o săptămână bună pentru majoritatea nativilor zodiacului. Multe dintre zodii vor avea în fața lor noi începuturi, vor învăța sa o ia de la „0” și să își seteze obiective mărețe. 

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022- Zodia Berbec

Nativii din zodia Berbec pot avea parte de un nou început în plan sentimental în această săptămână. Acești nativi își vor îmbunătăți relațiile de cuplu sau dacă sunt singuri, atunci sunt șanse mari să găsească o persoană de care să se îndrăgostească.

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022- Zodia Taur

Taurii vor avea parte de o săptămână cu suișuri și coborâșuri. Chiar dacă nu le vor merge toate exact așa cum au planificat, acești nativi trebuie să își păstreze optimismul și să nu își piardă cumpătul.

Finalul de săptămână va veni cu destul de multe surprize pentru ei.

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022- Zodia Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna 26 septembrie-2 octombrie 2022 va veni la pachet cu emoții mari. Acești nativi vor avea parte de schimbări fie în plan personal, fie din punct de vedere profesional. Cum un nou început aduce o mulțime de necunoscute, acești nativi vor fi destul de agitați din acest punct de vedere.

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022- Zodia Rac

Începe o săptămână bună pentru Raci și în care vor învăța să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă. Acești nativi își vor da seama că, uneori, nu este suficient să aplice doar ceea ce au învățat în trecut, ci trebuie să învețe să se adapteze în funcție de context. 

Citeste si: Horoscop chinezesc luni, 26 septembrie 2022: Zodiile pentru care dezamăgirile vor deveni o amintire urâtă! Adevărul iese luni la iveală

Horoscopul pentru săptămâna 26 septembrie- 2 octombrie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

horoscop saptamanal 26 septembrie- 2 octombrie 2022

Săptămână destul de complicată pentru Tauri 

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022- Zodia Leu

Leii trebuie să se concentreze mai mult pe carieră în această săptămână. În acest sector se pot produce cele mai multe schimbări, iar pentru ca totul să meargă ca pe roate este nevoie de implicare 100% din partea acestor nativi. 

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022- Zodia Fecioară

Este o săptămână în care nativii din zodia Fecioară vor primi o mulțime de vești bune. Cei născuți în această zodie vor scăpa, în sfârșit, de temeri și se vor putea relaxa. Pe final de săptămână, Fecioarele își vor recăpăta energia și își vor îndrepta atenția către acele sectoare care le vor solicita imaginația și creativitatea.

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022- Zodia Balanță

Balanțele trebuie să fie ceva mai atente la comportamentul pe care îl au. De multe ori, reacțiile lor necontrolate le pot cauza probleme foarte mari, iar în această săptămână vor avea destul de des tendința de a reacționa dur în relația cu cei din jur. 

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022- Zodia Scorpion

Pentru Scorpioni se anunță o săptămână cu foarte multă muncă, dar cu vești dintre cele mai bune din punct de vedere profesional. Acești nativi vor avea doar de câștigat dacă vor știi ce și când să spună. Este important să profite de anumite oportunități care pot să apară în carieră.

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii ar trebui să fie ceva mai atenți la sănătatea lor în următoarea perioadă. Este un moment bun pentru a-și schimba regimul alimentar și pentru a face alegeri sănătoase. În cazul în care de mai multă vreme se confruntă cu simptome neplăcute, nu ar strica să facă unele investigații.

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022- Zodia Capricorn

Capricornii pot începe proiecte de mare anvergură, dar care să îi solicite din toate punctele de vedere. Este important să fie foarte implicați și să își asume încă de la început toate riscurile.

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022- Zodia Vărsător

Vărsătorii primesc vești bune în plan personal în această săptămână. Cei născuți în această zodie își vor rezolva unele probleme cu care se confruntă de o lungă perioadă de timp. În sfârșit vor putea răsufla ușurați.

Horoscop săptămânal 26 septembrie- 2 octombrie 2022- Zodia Pești

Pentru Pești, săptămâna 26 septembrie-2 octombrie 2022 va fi una încărcată din punct de vedere emoțional. Acești nativi vor trăi totul la intensitate maximă, vor fi mai emotivi și mai empatici decât de obicei.

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop zilnic marți, 27 septembrie 2022. Sfatul zilei: abține-te de la comentarii. Decepții în dragoste pentru acești nativi

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Planete Retrograde Septembrie 2022: Răni profunde ies la lumină! Zodiile care resimt din plin efectele lui Mercur Retrograd și a celorlalte planete în septembrie

Se strică prietenia? China refuză Rusiei recunoașterea documentelor de asigurare a navelor și a încărcăturii

Planete Retrograde Septembrie 2022: Răni profunde ies la lumină! Zodiile care resimt din plin efectele lui Mercur Retrograd și a celorlalte planete în septembrie

Horoscop lunar octombrie 2022. Este o lună a provocărilor pentru majoritatea nativilor. Planetele se vor alinia pentru cei născuți în această zodie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies