Horoscop saptamanal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Inca o Luna Albastra care aduce schimbari pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 26 martie-1 aprilie 2018. Inca o Luna Albastra aduce schimbari pentru zodii! Afla cine primeste bani, cine se intoarce la o fosta iubire si cine are mari sanse in plan profesional!

BERBEC

Berbecii care vor sa renegocieze un contract sau sa obtina o promovare trebuie sa profite de conjunctura favorabila de joi dimineata. Vineri, colegii trag sfori” in defavoarea lor. Weekend-ul, provocator pentru relatii.

Horoscopul saptamanii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Berbec anunta posibile certuri in familie sau probleme neasteptate legate de un imobil, chiar de luni. Sau nativii Berbec vor fi neplacut surprinsi de o ruda care le cere ajutorul pe un ton imperativ sau ca recompensa pentru un serviciu din trecut.

Zilele de marti si miercuri sunt perfecte pentru Berbecii care doresc sa se impace cu un fost partener sau sa reia un proiect personal, dar dificile pentru nativii care desi au o relatie stabila, incearca sa ”joace la doua capete” si se lasa atrasi in mrejele unei aventuri.

Citeste si: Băsescu aruncă BOMBA: Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru? - capital.ro

Berbecii care vor sa renegocieze un contract sau sa se faca remarcati la locul de munca trebuie sa profite de conjunctura astrala favorabila din dimineata zilei de joi, 29 martie. Atunci, planetele Venus si Uranus vor actiona in echipa, sporindu-le farmecul personal, originalitatea, inventivitatea si puterea de convingere.

A doua parte a zilei de joi si ziua de vineri vor fi mai complicate pentru Berbeci. Li se vor recunoaste meritele, dar numai verbal sau vor primi doar promisiuni legate de o viitoare (dar incerta) promovare. Sau anumiti colegi invidiosi vor ”trage sforile” in defavoarea nativilor.

Pentru unii nativi, careul dintre Soare si Saturn, ”activ” in a doua parte a saptamanii poate insemna si nevoia de reorientare in plan profesional, renuntarea la un proiect sau acceptarea rolului secundar intr-o relatie in care, pana acum, dominau si hotarau totul.

In cuplu, Berbecii trebuie sa se implice mai mult si sa recladeasca increderea sau afectiunea. Luna Plina din ziua de 31 martie, va fi un moment hotarator pentru multe parteneriate.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies