Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Începe o săptămână cu multă energie și aspecte bune

Autor: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru săptămâna 23-29 ianuarie 2023 

Sursa: shutterstock.com, canva.com

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 23-29 ianuarie 2023. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Balanță vor reuși să își rezolve problemele de sănătate.

Horoscopul pentru săptămâna 23-29 ianuarie 2023 oferă câteva descrieri generale. În această săptămână, nativii zodiacului vor avea ceva mai multă energie, vor fi puși pe fapte mari și pot face tot felul de lucruri prin care să iasă în evidență. Este o săptămână în care zodiile vor fi mai creative decât de obicei și vor avea de câștigat foarte mult datorită acestui lucru. 

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023- Zodia Berbec

Este o săptămână cu aspecte bune pentru nativii din zodia Berbec. Vor reuși să facă un pas în față și să iasă în evidență, în special la locul de muncă. În dragoste, nativii din zodia Berbec trebuie să fie foarte atenți în față cui își vor deschide sufletul. Cei singuri riscă să intre în relații toxice. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023- Zodia Taur

Nativii din zodia Taur vor fi gata să înceapă noi proiecte, atât din punct de vedere personal, cât și profesional, iar mare parte din deciziile pe care le vor lua în această perioadă vor fi în avantajul lor. Este o săptămână cu aspecte bune pentru Tauri.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023- Zodia Gemeni

În săptămâna 23-29 ianuarie 2023, cei născuți în zodia Gemeni se vor axa mai mult pe carieră, astfel că pot să apară tot felul de schimbări din punct de vedere profesional.

Gemenii trebuie să fie atenți dacă au de semnat acte importante, dacă trebuie să încheie contracte. 

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023- Zodia Rac

Pot să apară schimbări în viața personală a Racilor în săptămâna 23-29 ianuarie 2023. Cei singuri pot lua decizia de a începe o relație cu o persoană pe care au cunoscut-o de puțin timp, în timp ce Racii care au deja pe cineva vor fi romantici și vor știi cum să își exprime sentimentele.

Este o perioadă foarte bună pentru nativii acestei zodii.

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 23 ianuarie 2023: Zodiile cu noroc la bani. Investiții profitabile la început de An Nou Chinezesc 2023

Horoscopul pentru săptămâna 23-29 ianuarie 2023 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023- Zodia Leu

Leii au parte de o săptămână fără prea multe schimbări, astfel că vor fi destul de liniștiți.

Nu ar trebui să intre în discuții cu persoanele mai în vârstă în această perioadă pentru că pot da naștere unor conflicte puternice. 

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023- Zodia Fecioară

Este o săptămână bună pentru Fecioare atât în plan personal, cât și profesional. Nativii acestei zodii vor ieși în evidență, astfel că toate privirile vor fi ațintite asupra lor. Este momentul să arate de ce sunt în stare. 

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023- Zodia Balanță

În această săptămână, nativii din zodia Balanță vor reuși să își rezolve mare parte din problemele de sănătate cu care s-au confruntat în ultima perioadă. Este o perioadă benefică pentru cei născuți în această zodie. 

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023- Zodia Scorpion

Scorpionii vor avea noroc în dragoste în săptămâna 23-29 ianuarie 2023. Dacă plănuiau să intre într-o relație, sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple în săptămâna ce urmează. Cei care au pe cineva vor reuși să facă lucrurile să meargă din ce în ce mai bine. 

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023- Zodia Săgetător

Nativii din zodia Săgetător vor fi foarte comunicativi în această săptămână și astfel vor reuși să își rezolve mare parte din problemele cu care s-au confruntat în ultima perioadă. Vor avea parte de multe reușite. 

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023- Zodia Capricorn

Capricornii se vor bucura de toată susținerea celor din jur, astfel că pot avea șansa de a începe tot felul de proiecte ambițioase. Este timpul să evolueze pe plan profesional, lucru care va atrage după sine o evoluție și din punct de vedere financiar. 

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023- Zodia Vărsător

Vărsătorii pot face tot felul de alegeri care să îi surprindă pe cei din jurul lor. În săptămâna 23-29 ianuarie 2023, acești nativi pot stârni unele controverse. 

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023- Zodia Pești

Peștii vor fi ceva mai reci cu apropiații în săptămâna 23-29 ianuarie 2023, iar acest lucru nu va fi deloc în favoarea lor. Pot avea de pierdut, iar unele relații se pot destrăma. 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop zilnic luni, 23 ianuarie 2023. Succes pe toate planurile la început de săptămână pentru acești nativi

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!