Horoscop saptamanal 17-23 decembrie. Luna Plina in Rac, schimbari majore pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii viitoare 17-23 decembrie stă sub semnul de Lună Plină în Rac.

Schimbări importante pentru toate zodiile. Ce anunţă horoscop 17-23 decembrie 2018 pentru toate zodiile. 

 

Berbec

Luna Plină de sâmbătă are loc în casa familiei, fundaţia universului tău interior, din horoscopul tău general, semn că situaţia de acasă sau felul în care se derulează lucrurile între tine şi părinţi ar putea atinge un apogeu zilele acestea. Schimbă-ţi atitudinea, dacă nu vreu să pierzi.  

 

Taur

Luna Plină de sâmbătă se suprapune tocmai peste axa cunoaşterii din horoscopul tău general, indiciu cum c-ai putea afla multe lucruri noi despre tine săptămâna aceasta. Pe lângă obişnuitele momente care s-ar cere acordate meditaţiei şi introspecţiei, feedback-ul celor care te cunosc cu adevărat şi la care ţii mult ţi-ar putea fi de folos în a înţelege cum poţi să-ţi atingi potenţialul.

 

Gemeni

Luna Plină de sâmbătă se suprapune peste axa posesivităţii din horoscopul tău general, semn că săptămâna aceasta ar putea ieşi la iveală, într-un fel sau altul, faptul că ţi-ai format unele ataşamente toxice care te ţin în loc şi nu-ţi permit să te îndrepţi în direcţia adevăratului tău potenţial. Gândeşte-te cum anume te-ai putea rupe de ele, oricât de dureroasă ar fi desprinderea.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate