Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023. Luna Nouă în Vărsător aduce lucruri noi în viețile nativilor zodiacului

Autor: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru săptămâna 16-22 ianuarie 2023 

Sursa: freepik.com, canva.com

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 16-22 ianuarie 2023. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Rac vor avea parte de schimbări din punct de vedere financiar.

Horoscopul pentru săptămâna 16-22 ianuarie 2023, oferă câteva descrieri generale. Cel mai important eveniment al acestei săptămâni este Luna Nouă în Vărsător din 21 ianuarie 2023. Nativii zodiacului vor fi puternic influențați de acest fenomen astrologic și se anunță schimbări importante, în toate domeniile.

Află horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023- Zodia Berbec

Nativii din zodia Berbec pot avea parte de schimbări în ceea ce privește modul de a gândi și de a se raporta la anumite aspecte importante din viața lor. Cei născuți în această zodie își pot găsi curajul de a face o alegere importantă, de a ieși din zona de confort. Este o săptămână care va avea un impact puternic asupra Berbecilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023- Zodia Taur

Taurii ar putea avea parte de schimbări din punct de vedere profesional. Luna Nouă în Vărsător le poate aduce acestor nativi noi reușite, însă pot să apară și tot felul de responsabilități la job. Este o perioadă în care își pot demonstra cunoștințele. 

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023- Zodia Gemeni

Gemenii pot alege să facă tot felul de schimbări în această săptămână, să învețe lucruri noi, să se înscrie la diferite cursuri.

Nu ar strica să își valorifice mai mult talentele și pasiunile. Pot avea parte de surprize uriașe. 

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023- Zodia Rac

Este o săptămână foarte bună din punct de vedere financiar pentru nativii din zodia Rac. Majoritatea celor născuți în această zodie vor avea parte de schimbări în bine, din punct de vedere financiar. Este o perioadă benefică și în care pot fi puse la punct tot felul de proiecte care să le aducă acestor nativi mai mulți bani în buzunar. 

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 16 ianuarie 2023: Zodiile ale căror eforturi vor fi răsplătite. Favoriții zodiacului chinezesc la început de săptămână

Horoscopul pentru săptămâna 16-22 ianuarie 2023 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023- Zodia Leu

Schimbările se vor produce pentru nativii din zodia Leu în special în plan personal.

Acești nativi pot începe noi proiecte care să le permită să se dezvolte mai mult, să trăiască noi experiențe. În plus, pot să apară unele modificări și din punct de vedere amoros. Nu ar fi exclus ca cei singuri să întâlnească o persoană care să le atragă atenția. 

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023- Zodia Fecioară

Ambițioși din fire, nativii din zodia Fecioară vor reuși să facă tot ce și-au propus în această săptămână.

Luna Nouă în Vărsător îi va determina pe acești nativi să facă schimbări în plan personal, să își depășească limitele. 

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023- Zodia Balanță

Nativii din zodia Balanță au parte de o săptămână foarte bună în plan personal. Relația cu partenerul de viață va merge din ce în ce mai bine, astfel că acești nativi se vor simți iubiți și apreciați. Este un moment bun pentru a-și deschide mai mult sufletul. 

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023- Zodia Scorpion

În săptămâna 16-22 ianuarie 2023, nativii din zodia Scorpion mai pot întâmpina unele dificultăți în relația cu cei din jur. Pot să apară unele bariere, anumite probleme de comunicare și doar făcând eforturi mari le vor putea depăși. Scorpionii nu ar trebui să își piardă răbdarea în această săptămână. 

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023- Zodia Săgetător

Săgetătorii vor învăța în această săptămână să fie ceva mai chibzuiți, iar acest lucru le va fi de mare ajutor. Cei născuți în această zodie își pot îmbunătăți situația financiară, astfel că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pentru ei în perioada următoare. 

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023- Zodia Capricorn

Capricornii pot intra în posesia unor sume de bani în această săptămână, astfel că vor reuși să își rotunjească veniturile. Chiar dacă vor avea mai mulți bani în cont, acești nativi trebuie să fie destul de atenți la felul în care îi vor cheltui. Ar fi bine să nu facă investiții fără să se gândească la riscurile care pot să apară. 

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023- Zodia Vărsător

Vărsătorii vor învăța să fie ceva mai organizați în săptămâna 16-22 ianuarie 2023, lucru care le va prinde foarte bine din toate punctele de vedere. Nativii acestei zodii vor avea doar de câștigat, în special din punct de vedere personal, acolo unde pot să apară cele mai mari și mai importante schimbări. 

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023- Zodia Pești

Peștii vor evolua foarte mult din punct de vedere personal în săptămâna 16-22 ianuarie 2023. Acești nativi ai zodiacului vor învăța să fie ceva mai responsabili și mai atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor, iar acest lucru le va fi de mare ajutor. 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop zilnic marți, 17 ianuarie 2023. Sfatul zilei: nu îți forța limitele. Taurii primesc vești bune la prima oră a dimineții

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!