Horoscop sâmbăta, 26 decembrie. Veşti bune pentru o zodie în a doua zi de Crăciun

,
Horoscop 26 decembrie
Horoscop 26 decembrie 2020

A doua zi de Crăciun vine cu veşti bune pentru o zodie. Află ce ţi-au pregătit astrele în această zi de sărbătoare.


In articol:

În a doua zi de Crăciun, veştile bune vin pentru unii nativi ai

zodiacului, însă este foarte important să fie  atenţi la relaţiile cu cei din jur. Pe plan financiar veştile nu sunt foarte bune, nativii trebuie să aibă grijă la cheltuieli, dar mai ales să fie atenţi la deciziile pe care le iau în această zi.Consultă horoscopul zilei de 26 decembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele. 

 

Ce rezervă horoscopul din 26 decembrie, pentru fiecare zodie?

Berbec 

După petrecerea de Crăciun ai un start mai dificil. În această zi trebuie să te concentrezi mai mult, mai ales în prima parte a zilei. Nu intra în discuţii asupra patrimoniului comun, sau a unor proprietăţi pe care le împarţi cu alţii. Succesul tău din ultimul timp atrag invidii şi bârfe.

Taur

Petrece mai mult timp cu familia şi încearcă să nu mai fi nemulţumit de performanţele membrilor familiei tale.

Ţine minte că fiecare este în felul lui, fiecare are propriul mod de a reacţiona. Nu le poţi impune proprile gusturi. Fiecare fiinţă este unică, este o persoană diferită de tine, învaţă să conştientizezi că nimeni nu este la fel.

Gemeni

Încearcă să îţi controlezi sentimentele şi emoţiile. Analizează, sintetizeză, decide şi controlează. Poate a venit timpul să îţi diversifici relaţiile umane.

Vin vremuri grele şi este foarte important să ai lângă tine persoane potrivite, pe care să te poţi baza.

Rac

Anumite evenimente îţi dau de gândit şi te fac să conştientizezi încă odată că ajutorul prietenilor adevăraţi trebuie preţuit şi să dispreţuieşti inamicii personali sau conjunctuali. Este o zi profitabilă şi densă. Promovează-ţi cu îndrăzneală interesele şi solicită ceea ce ţi se cuvine. 

Citeste si: Horoscop vineri, 25 decembrie. Zodia care are parte de cea mai mare surpriză de Crăciun

Leu

Această perioadă nu este prea favorabilă câştigurilor, dacă vrei să rişti nişte bani, ar fi bine să te mai gândeşti, dacă nu vrei să regreţi. Astăzi ar fi bine să nu faci plăţi sau să dai avansuri, nu pune mâna pe cash sau carduri, mai ales pentru sume importante, că este pagubă mare.

Fecioară

Astăzi nu duce vorba, nu bârfi si nu iniţia intrigi şi mici comploturi. Doar e a doua zi de Crăciun! La o verificare mai atentă poți vedea că pierderile respective nu sunt nici aşa de mari şi ca nici nu te interesează pe tine personal în mod deosebit. Aşa că ia lucrurile uşor, dar nu duce vorba, nu trâmbiţa veştile prietenilor, colegilor, rudelor, cunoscuţilor şi necunoscuţilor. Nu aşa devii interesant şi popular. 

Balanţă

Astăzi trebuie să ai curaj şi răbdare ca să-ţi atingi scopurile. În această zi, ai nevoie să te confesezi despre temerile tale faţă de noul an. Trebuie să îţi reorientezi comportamentul în aşa fel încât varietatea şi diversitatea mare a surselor de emoţii să asigure încasări relativ constante din produsul numit dragoste.

Scorpion

În prima parte a zilei eşti sub semnul unor simţăminte de preaplin şi lipsă de comunicare, cu toate că eşti înconjurat numai de oameni. În a doua parte a zilei freşte-te de omul, sau de oamenii care încearcă să îţi intre pe sub piele. Oricum, prin intuiţia ta şi prin sistemul ajustărilor succesive o să obţii ceea ce doreşti. 

Săgetător

 Trebuie să păstrezi status quo, treci printr-o perioadă de schimbare atât interioară, cât şi exterioară. Schimbarea nu îţi este prielnică. Ar fi bine să ai mare grijă la propunerile care ţi-se fac, ai grijă ce schimbări vrei să faci şi în ce sens.

Citeste si: Horoscop joi, 24 decembrie. Momente dificile pentru o zodie, inainte de sarbatorile de iarna!

Capricorn

Ziua de astăzi este ziua teatrului, a reprezentaţiilor dramatice. La propriu şi la figurat. De o decizie a ta, sau de o lipsă de implicare a ta, din această zi sau în perioada următoare depind multe din viitorul tău personal şi al anturajului tău. 

Vărsător

Această perioadă care este mai putin favorabila in prima jumatate si relativ favorabilă în a doua jumatate. Fii foarte atent la cheltuielile pe care le faci, modul de a cheltui banii este un indicator sensibil al stării emoţionale şi al stimei pe care şi-o arată fiecare. Evită discuţiile în contradictoriu cu cei dragi.

Peşti

Petru nativii peşti este o zi a reuşitei şi a succesului. De asemenea, mici cheltuieli dar şi posibile distracţii şi petreceri, sau vizite şi relaţii foarte profitabile.  

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Horoscop miercuri, 23 decembrie. Surpriza pentru o zodie! Norocul ii surade in dragoste!

Rusia primește un nou avertisment! UE și NATO s-au angajat să acționeze 'mână în mână' împotriva amenințărilor 'hibride'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la ”ROventura”, sărbători cu suflet, de Crăciun, în Maramureș!

Anamaria Prodan, următoarea invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 29 decembrie, de la ora 22:30, la Kanal D! “Eu am fost acel bărbat al familiei care, zâmbind, a...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies